Rejserådgivning til din togrejse

Her hos Interrailguide arbejder vi hver dag på at blive de rejsendes foretrukne togrejse rejsebureau. Togrejser kan være udfordrende at planlægge, og det kan være svært at gennemskue hvilke forbindelser der passer bedst sammen, og hvordan du når billigst frem til din destination.

Hos interrailguide.dk får du personlig rejserådgivning, og vi sidder klar til at hjælpe dig bedst muligt afsted på din togrejse. Uanset om du har brug for pladsbilletter, vil have hjælp til at planlægge din interrailrejse eller skal have hele familien med på tur, hjælper vi dig med at gøre opgaven let og overskuelig. 

Med vores rejserådgivning sørger vi for at skrue din rejse sammen bedst muligt, samtidig med at vi tager højde for tider mellem togskift, togtyper og hvor det giver bedst mening at gøre ophold hvis du skal på en længere togrejse. Samtidig har vi adgang til at finde de bedste priser på afgangene, så i mange tilfælde vil du kunne spare penge på at benytte dig af vores rejserådgivning. 

3 måder at gribe planlægningen an

Alt efter hvad dit behov er for hjælp til planlægningen, kan vi hjælpe dig med at brikkerne til at falde på plads. Vi tilbyder derfor tre forskellige muligheder for rejserådgivning. Både til dig som bare vil have sparring på dine rejseplaner, og til dig som vil have skræddersyet din togrejse ud fra dine ønsker.

Se også: Planlæg din interrail

Sparring

0,-

Du har allerede planlagt din rejse, rute og rejsetider og bare gerne vil have et par ekstra øjne på, så du er sikker på at alt ser ud som det skal. Når vi har kigget din rejseplan igennem, giver vi dig eventuelle forslag til optimering af din rejse og en pris på billetter inkl. pladsbilletter til din rejse.

Planning

249,-

Du har en god ide om hvilke byer du vil besøge, og hvor længe du vil være afsted.

Vi hjælper dig med at få organiseret din rejse og giver dig en detaljeret rejseplan, samt en samlet pris for din rejse inklusiv pladsbilletter.*

All-in

15%**

Du har ønsker til hvad du vil opleve på din rejse, men du har brug for hjælp til at finde destinationer hvor du kan få opfyldt dine ønsker. Vi laver en komplet rute med destinationer, rejseplan, information om byerne på din rejse og sørger for at finde de bedste og billigste billetter til dig.

*Gælder for rejser med højst 5 rejsende. For grupper med mere end 5 rejsende vil der være en merpris på 49,- per person udover de 5 rejsende inkluderet i prisen. Tilbuddet er uforpligtende.
**Gebyret vil være 15% af rejsens samlede pris for alle rejsende. Dog maks. 3500,-. Der betales et depositum på 1500,- inden rejseplanlægningen påbegyndes.

Hvorfor bruge et rejsebureau til togrejser?

Formålet med vores rejserådgivning er at gøre valget om at tage toget, nemt og overskueligt for dig. Togrejsen er nemlig en oplevelse, som du nødigt vil gå glip af. Uanset om du rejser til en enkelt destination, eller om du vil rejse på interrail rundrejse i Europa, sørger vi for at få dig sendt godt afsted.

Når vi hjælper dig med rejseplanlægning, trækker vi på vores egne erfaringer med at rejse med tog i Europa. Vi kender de tips og tricks, der skal til for at få en behagelig togrejse og vi sigter altid efter at finde de billigste billetter til din rejse. Vi kender jernbanerne i Europa, og vi ved hvor du kan fange de rigtige forbindelser for at komme godt og sikkert rundt med tog.

Kom godt i gang med planlægningen

Selvom vi gerne vil hjælpe dig med at planlægge hele din rejse, er der meget du selv kan gøre for at få din rejse præcis som du vil have den. Der vil altid være forskellige hensyn at tage alt efter hvordan du rejser. Rejser du med børn (eller er du bare ikke typen der vil løbe fra tog til tog) skal du for eksempel huske at have god tid mellem dine togskift.

Der er mange regler at forholde sig til og endnu flere togruter. Du kan få et overblik over de praktiske ting i vores artikel “Alt om togrejser” her.

Husk at når du planlægger togrejse, så skal du være ude i god tid for at få fat i de billigste og bedste billetter. Nogle billetter bliver sat til salg 6 måneder før afgang, og du kan risikere at afgangen er udsolgt lang tid før toget overhovedet forlader perronen.

Tag fat i os hvis du er i tvivl om hvilken rådgivningspakke der passer bedst til dig eller hvis du har andre spørgsmål til din togrejse.