Interrail Essentials

 • Rygsæk (vælg selv)
 • TSA hængelås
 • Pengebælte
 • Førstehjælpssæt
 • Myggenet
 • Cargo bag til rygsæk
 • Vandtæt pose
 • Hurtigtørrende håndklæde (140 x 90 cm)
 • Gaffatape
 • Snor
 • Anti bed bug lagen

Pris fra 1299,-

Beskrivelse

Essentials-pakken er til dig, der gerne vil have det essentielle rejseudstyr til din interrailtur. Pakken indeholder alt hvad Interrail light-pakken indeholder, men udbygger pakken med yderligere fem produkter, som vi finder essentielle for den velforberedte backpacker, der gerne vil være godt forberedt på lidt af hvert på rejsen.

Essentials pakken indeholder:

Valgfri rygsæk:
Vælg mellem flere forskellige rygsække.

TSA Kodehængelås:
En TSA kodehængelås er en essentiel ting at have med under rejsen, da det kan være nødvendigt at låse rum sammen i ens rygsæk, låse ens cargobag under transport eller låse værdigenstande inde i opbevaringsskabe på hostels.

Pengebælte:
Med et pengebælte kan du være sikker på at holde dine værdigenstande på sikker afstand fra smarte lommetyve. Det giver dermed en øget tryghed at have sine værdigenstande i et pengebælte, da det kan skjules under trøjen og derfor ikke frister sarte sjæle.

Førstehjælpssæt:
At rejse med et førstehjælpssæt giver en øget tryghed i baghovedet under rejsen, da man ved, at man selv kan klare de fleste skræmmer og uventede knubs i tilfælde af at uheldet skulle være ude.

Cargobag til rygsæk:
En vandtæt cargobag beskytter rygsækken under transport og sørger for, at ingen spænder eller seler bliver revet i stykker af lufthavnspersonalet, bagagebåndet eller sidder fast diverse steder under transport. En cargobag kan ligeledes bruges til at holde ens ting samlet på hostelværelset og dermed øge sikkerhed af ens ting blot med én hængelås.

Hurtigtørrende håndklæde (140 x 90 cm):
Et hurtigtørrende håndklæde er et must-have for den almene backpacker, da det tørrer meget hurtigere end et normalt håndklæde. Det er derfor særdeles velegnet, når man er på farten og måske kommer lidt for sent ud af sengen inden morgen check-out.  Mikrofibermaterialet sørger for, at det ikke vejer spor og let kan komprimeres til minimalt fylde og dermed frigiver plads i rygsækken.

Myggenet:
Et myggenet er til dig, der er træt af de søvnløse nætter med hvislen for ørene og kløe på benene. Myggenet er særdeles velegnet til rejser i Asien, hvor man som regel ikke får lov til at nyde sin nattesøvn førend en intensiv myggejagt på værelset har fundet sted.

Vandtæt pose:
En vandtæt pose sørger for at holde dine værdigenstande tørre under rejsen. Særdeles velegnet til at pakke kamera, mobil, oplader, pas, valuta, vigtige papirer i, der meget gerne skulle forblive tørre under et uventet regnskyl.

Gaffatape:
Gaffatape kan vise sig at være uundværlig når man er ude og rejse. Det kan lappe diverse udstyr sammen igen, og det kan være til stor hjælp ved opsætning af f.eks. myggenet. Hvis din rygsæk strop går i stykker under en trek, så kan gaffatape være det der holder det sammen til du er hjemme igen.

Snor:
En snor kan vise sig meget nyttig under ens rejse. Ideel som tørresnor eller til ophængning af myggenet, hængekøje etc.

Anti bed bug lagen:
Et anti bed bug lagenet er et såkaldt “undersheet”, eller på dansk underlagen, som er beregnet til at blive placeret direkte på madrassen. Det er et imprægneret netbetræk, som med sine små huller holder insekter, kryb og bedbugs ude af din seng og væk fra dig. Dette er specielt velegnet i varme og tropiske regioner som Asien, Afrika og Sydamerika, hvor varme madrasser er ideelle tilholdssteder for insekter og småkryb.