Interrail udstyr der holder

Når du skal på interrail er det vigtigt, at du sørger for at få det rigtige udstyr med på rejsen.

Du kommer til at gå mange kilometer fra stationer til hoteller og langs perroner rundt om i Europa. Du kan komme ud for at skulle løbe efter et tog, og her er den gode gamle rullekuffert bare ikke super praktisk at have med. Du skal derfor sørge for at investere i praktisk udstyr, som kan følge dig – og holde til – din interrail rejse. Dit udstyr vil sandsynligvis få en del bump og slag med på vejen, og derfor er det en god idé ikke at gå på kompromis med kvaliteten. Vi samarbejder med Backpackerlife for at kunne levere det bedste interrail udstyr til din interrail rejse.

Vælg den rigtige backpack

Din rygsæk bliver din tro følgesvend på din interrail. Både når du er på farten, men også når du er checket ind på dit hostel. Vælger du at sove i dorms er det praktisk, hvis du vælger en rygsæk som nemt giver adgang til dine ting.

Før du investerer i en rygsæk er det vigtigt at klarlægge, hvad du har brug for at kunne med din rygsæk. Forventer du at gå mange kilometer med oppakning på ryggen? Vil du have mulighed for også at have en mindre rygsæk med til de små ture fra dit hostel? Eller er det vigtigste for dig, at du nemt kan nå det, der ligger nederst i tasken?

Når du kender dine behov, gør det det lettere for dig at vælge det rigtige udstyr til interrail.


Se vores udvalg af rygsække her


Hvordan er standarden der hvor du skal bo?

En anden vigtig ting når du skal investere i interrail udstyr er, at tænke over hvordan du kommer til at bo på din rejse. Vil du udelukkende komme til at bo på hotel, hvor du ved der er redt op til dig, eller skal du bo på billige hostels? Det er som udgangspunkt godt at have en hovedpude med og eventuelt en nakkepude til de lange togrejser.

Du kan med fordel vælge en selvoppustelig hovedpude som denne fra Backpackerlife. En selvoppustelig hovedpude fylder nærmest ingenting i din taske og er billig at købe.
Skal du bo i telt eller er du i tvivl om hvordan standarden er de steder du skal bo, er det en rigtig god ide at tage en sovepose og et håndklæde med på din rejse.


Se vores udvalg af soveudstyr her


Få den fulde pakke

Er du i tvivl om hvad du skal bruge på din interrail, er det måske en interrail startpakke du har brug for. Vi tilbyder tre versioner; Light, Essentials og Pro. Her får du alt udstyr du skal bruge til din interrail. Så slipper du for planlægningen og er sikker på at være godt udstyret til din rejse.

Med en interrail startpakke får du alt du har brug for af udstyr til din interrail rejse. Du kan til hver pakke vælge en rygsæk efter dine ønsker, så du er sikret en god pasform til din ryg.


Se vores Interrail Startpakker her


Pak let og smart

Når du har dit interrail udstyr på plads, er det i gang med at pakke tasken og komme afsted. Husk at du kommer til at slæbe rundt på alt du har med, så sørg for at pakke effektivt.

Se vores interrail pakkeliste her, så er du sikker på at have husket det hele.