Med tog til Holland

Rejs med tog til Holland og oplev træsko-landet på en klimavenlig rejse. Når man siger Holland, rimer det på bugtende kanaler, skærmende diger, flotte vindmøller, dekorerede træsko – og ikke mindst på tulipaner. Holland er med sine 41.526 km2 faktisk en lille smule mindre end Danmark, så har man planlagt en uges ferie i Holland, kan man faktisk nå en hel del.

Find billige billetter til Holland

Skal vi skræddersy din rejse?

Vil du have en uforglemmelig rejse med tog i Holland? Lad os hjælpe dig med at planlægge din rejse. Vi kan alle de gode tips og tricks for at give dig en ferie du aldrig glemmer.

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Kør med tog i Holland

Brug endelig de hollandske tog, da de virker fortrinligt. Mange vælger at besøge Amsterdam når de tager til Holland. På grund af Amsterdams charme oplever byen også en massiv turisme. Derfor kan det være en god idé at tage toget ud til de omkringliggende byer, hvor du vil opleve noget af det mere autentiske Holland. 

Hvis du planlægger at rejse rundt i Holland, kan du overveje at købe et OV-chipkort. Kortet kan sammenlignes med det danske rejsekort, og virker i hele landet til bus, sporvogn, tog og metro. Kortet koster € 7,50 og gælder i 4 år, og du er fri for at betale € 1 hver gang du køber en engangsbillet. Skal du tjekke hvornår togene går, kan du passende bruge den hollandske pendant til rejseplanen. Her kan du også se priser på de strækninger, du vil ud på.

Bestil din billet her

Søg efter dine togbilletter og bestil online her. Efter bestilling vil du modtage din billetter direkte i en e-mail. Billetterne skal printes og tages med på din rejse.
Findes din ønskede rejse ikke i bookingsystemet, så send os en mail på kontakt@interrailguide.dk – Vi kan klare næsten alle ønsker.

Oplevelser i Holland

Tulipan sæson

Den hollandske tulipansæson er kun 6-8 uger, og den er ikke 100% garanteret. Det sikreste tidspunkt at se blomsterne på er mit i april til begyndelse eller midten af maj.
Vil du se tulipaner i løbet af resten af året, så kan du overveje at besøge verdens største blomsterauktion (FloraHolland). Blomsterauktionen i Aalsmeer nær Amsterdam er den største og foregår 4 gange om ugen. Alternativt kan du besøge Bloemenmarkt i Amsterdam som er verdens største og vistnok eneste flydende blomstermarked.

Toko, hvad for noget?

Hvad er en toko egentlig? En toko er en lille restaurant, eller et supermarked med et tilhørende lille spisested. Generelt for disse steder er, at de fokuserer på asiatisk mad og oftest indonesisk mad. Mange tokos i Holland sælger rigtig god indonesisk, eller surinamansk-javanesisk måltider. Ofte er det også meget billigt, og absolut en fantastisk smagsoplevelse. Det er bestemt værd at prøve når du er i Holland.