Tag med tog til Tjekkiet

Det er nemt at komme med tog til Tjekkiet, og der er typisk kun et enkelt skift i Hamborg på ruten. Vi tilbyder billetter med afgang fra København, Fredericia, Århus, Aalborg. Udfyld skemaet nedenfor for at modtage et tilbud på togbilletter til Tjekkiet eller læs mere om vores fast ruter til Tjekkiet.

Billige billetter til Tjekkiet

Rejs med god klimasamvittighed

Du tager et vigtigt skridt mod en grønnere fremtid for os alle når du rejser med tog. 

Togrejser udleder markant færre skadelige partikler end bil- og flyrejser og tog kører oftest på strøm fra vind-, vand og solenergi. 

Når du bestiller billetter hos os får du en oversigt over, hvilken belastning din rejse har på klimaet, og hvor meget CO2 du sparer i forhold til at rejse med bil og fly. Desuden donerer vi 10 kroner til Plant Et Træ for hver solgte billet. 

Oplev Tjekkiet med tog

Tjekkiet har et forholdsvis udbygget jernbanenet som giver dig god mulighed for at rejse rundt i landet. 

Tjekkiet ligger i en tempereret klimazone, som giver snefulde og kolde vintre og milde fugtige somre. Temperaturene minder meget om dem vi kender i Danmark, med en gennemsnitstemperatur på 25 grader om sommeren og -2 grader om vinteren. 

Du kan både opleve storbyferie i Prag eller Brno, eller finde mindre romantiske byer til din ferie. Fælles for dem alle er de imponerende slotte og kirker som dominerer gadebilledet.

Bestil din billet her

Søg efter dine togbilletter og bestil online her. Efter bestilling vil du modtage din billetter direkte i en e-mail. Billetterne skal printes og tages med på din rejse.
Findes din ønskede rejse ikke i bookingsystemet, så send os en mail på kontakt@interrailguide.dk – Vi kan klare næsten alle ønsker.

Interrail i Tjekkiet

Du behøver faktisk ikke at rejse ud af Tjekkiet for at få en god interrailtur. Tjekkiet er hjemsted for mange historiske og imponerende byer, som garanterer dig gode oplevelser. Søger du en aktiv ferie, så er vandring meget populært i Tjekkiet – også blandt de lokale. 

Vil du gerne have en billig rejse med interrail, så kan du derfor passende planlægge din rejse i Tjekkiet. Med One-Country Pass kan du rejse så meget du vil, så længe du bliver inden for grænsen.