Interrail One Country Pass

Interrail One Country Pass

Rejs hele landet rundt med Interrail One Country Pass

Med et Interrail One Country Pass kan du rejse alt det du vil, så længe du bliver i et enkelt land og ikke krydser grænser.

Interrail passet er genialt hvis du, for eksempel, har planlagt at rejse på interrail i Spanien.

One Country Pass

– Gyldigt i 30 dage
– Op til 8 rejsedage i perioden
– Ubegrænsede togrejser
– Opnå eksklusive rabatter
– Gratis gave ved bestilling
– Priser fra € 105,-

De fleste planlægger at rejse gennem så mange europæiske storbyer som muligt på deres interrail. Det er også en fed oplevelse, men det gør også at du får mindre tid i hver by, og ikke rigtig får tid til at gå i dybden med dine oplevelser. Vælger du at planlægge din togrejse i et enkelt land, får du mulighed for at opleve landets kultur på en helt anden måde. Du kan give dig tid til at forstå landet og virkelig få kulturen ind under huden.

Spar penge på din togrejse

Skal du rejse på interrail billigst muligt er One Country Pass en rigtig fin måde at spare penge på. Priserne starter fra 105 euro, og du har 30 forskellige lande du kan vælge at rejse i. Et Interrail One Country Pass giver dig adgang til gode rabatter på lokale bus- og tog-ruter som ikke er inkluderet i Interrail programmet. Du får også mulighed for at få rabat hos rederier rundt om i verden.

Et One Country Pass er altså vejen frem hvis du vil gøre din interrail til en billig rejse, og der er rig mulighed for at få masser af gode oplevelser på vejen.

interrail one country pass

Noter dine rejsedage i rejsedagbogen

Før du stiger på toget skal du huske at notere dit starttidspunkt i din “Travel Diary”. Interrail Passet er ikke gyldigt hvis dette ikke er udfyldt. Bødetaksterne ligger typisk omkring 50-70 € og det er bare irriterende penge at skulle af med – især hvis du rejser på budget.

Rejsedagbogen fungerer som en oversigt over hvor mange af dine rejsedage du har brugt og hvor mange du har tilbage. En rejsedag gælder fra midnat til midnat. Det vil sige at hvis du tager toget et minut over midnat, så har du 23 timer og 59 minutter før din billet udløber. Rejser du med nattog og stiger på toget om aftenen, for så at være fremme næste morgen, vil din rejse tælle to rejsedage. Det er dog de færreste ruter der kræver en så lang rejsetid når du rejser med One Country Pass

Se også: Interrail i Italien – Kultur, folkefærd, mad og vin i verdensklasse!

Hvem kan rejse med Interrail One Country Pass?

De generelle betingelser for at rejse på interrail er at så længe du er europæisk statsborger, så kan du tage afsted.

Unge i alderen 12 -27 får rabat på billetten og det samme gælder seniorer over 60. Børn under 4 rejser gratis og uden billet i følge med en voksen. Børn mellem 4-11 skal have et børnepass, som også er gratis. Du kan have to børn med per voksne rejsende. Er I to voksne kan I altså have 4 børn med. Der er ingen krav til relation mellem voksen og barn, så længe den voksne er over 18.

Interrail Global Pass

Selvom der er mange fordele ved at planlægge din interrail i et enkelt land, kan vi ikke komme udenom at der også er begrænsninger. Ønsker du at rejse på tværs af grænser i stedet, skal du have fat i et Interrail Global Pass.