Interrail ruter

Interrail – fra A til B og meget mere

Er dette din første planlægning af en interrail rute? Så læs med her.

Det at rejse med tog er mere end bare at flytte sig fra A til B. Selve transporten mener vi, er en del af ferien. Når man rejser med tog oplever man f.eks. meget bedre et lands geografi og udstrækning end man f.eks. gør med når man rejser med fly, hvor sanserne ikke bliver stimuleret på samme måde.

På vores kort kan du se hvor lang tid det tager mellem de store byer i Europa.

RuteRejsetid
Paris – Amsterdam3 timer 20 minutter
Paris – Barcelona6 timer 15 min
Madrid – Barcelona2 timer 45 minutter
Paris – Geneve3 timer 5 minutter
Paris – Rom11 timer 15 minutter
Rom – Venedig3 timer 5 minutter
Amsterdam – Berlin6 timer 20 minutter
Berlin – Prag4 timer 40 minutter
Prag – Wien4 timer 25 minutter
Wien – Budapest2 timer 50 minutter

Når det kommer til at vælge en interrail rute, er der mange muligheder, og det er egentlig kun dig selv der sætter grænsen for, hvor turen skal hen og hvor lang tid du ønsker at være i den enkelte by eller det enkelte land. De fleste sider anbefaler dog interrail ruter igennem europæiske storbyer, balkanruten, middelhavsruten etc. Selv har vi valgt at dele vores interrail ruter op i følgende kategorier: Vesteuropa, Østeuropa og Centraleuropa.

Det er ikke et must at planlægge din interrail tur ned i mindste detalje, da du netop har friheden til at rejse spontant med interrail. Dog anbefaler vi, at have en plan klar, så du på den måde undgår at spilde din tid og tilmed undgår forsinkelser. Hvis du ønsker at planlægge din rute, kan du se vores skræddersyede ruter gennem byerne i Europa, hvor vi guider dig til de bedste oplevelser og attraktioner. I forlængelse af din rute, kan du også finde detaljerede rejseplaner i Europa, her anbefaler vi en tidsplanlægger som du kan finde her.

Når din rute er valgt, og du har nogenlunde styr på hvilke tog du skal tage, bør du som det næste overveje dine overnatningsmuligheder. Er du mest til telt og en hyggelig campingplads? Kunne du tænke dig at sove ved en lokal eller, eller måske bo på et lækkert hostel med andre unge? Mulighederne er mange. Her kan vi anbefale vores sektion om interrail overnatning, hvor vi har lavet udførlige guides til hvordan og hvor du kan overnatte når du er på interrail i Europa.

Køb interrailpass her

Vi anbefaler, at du køber interrailpass gennem en autoriseret forhandler som DSB eller Interrail.eu


Starter din interrail langt væk

Vil du spare tiden fra Danmark til dit første stop på din interrail rute, så kan det være en god ide at flyve til din første destination. Du kan altid finde de billigste flyafgange hos momondo.

Seneste fra bloggen

Interrail ruter østeuropa

Interrail Østeuropa

Interrail ruter vesteuropa

Interrail Vesteuropa

interrail østeuropa rute

Interrail Centraleuropa