Øst- og Centraleuropa

Berlin – Warszawa – Krakow – Prag – Bratislava – Budapest – Innsbruck

I Øst- og Centraleuropa finder du masser af historiske byer som både vidner om regionens storhedstid, krig og moderne udvikling. Uanset om du er til historiske monumenter, det gode caféliv, rejser med børn eller vil på slå dig løs på store natklubber, kan du finde det hele på denne rute.

Vil du med?

Beregn pris og bestil din interrailrejse her.

Berlin

Berlin er en af danskernes foretrukne rejsemål, både til en hurtig weekendtur og et længere ophold. Byen er fuld af liv og kultur og især om sommeren kan du få mange gode oplevelser i byen. Uanset hvad du er til har Berlin masser af gode udendørsaktiviteter, som du kan nyde i varmen. En tur langs floden Spree byder på masser af strandbarer, madmarkeder og kulturtilbud.

Læs mere om Berlin her og find information om togforbindelser til og fra byen.

Dit ophold i Berlin:
Rejsetid fra København: 7t 6m
Ankomst: Eftermiddag – Afrejse: Formiddag
Overnatninger i byen: 2 overnatninger

interrailrute østeuropa

Warszawa

Warszawa har i løbet af de sidste år ændret sig fra at være en grå og sjælløs østblok til at være en grøn og moderne hovedstad i rivende udvikling. Ved Vistulafloden der løber gennem byen finder du mange åndehuller, hvor du kan tage en pause fra det pulserende storbyliv.

Warszawa giver et fantastisk indblik i forskellen mellem tiden før Anden Verdenskrig og dagen i dag. Mange bygninger fra før krigen er bevaret og restaureret og står i dag side om side med nye moderne bygninger.

Læs mere om Warszawa og her og find information om togforbindelser til og fra byen.

Dit ophold i Warszawa:
Rejsetid fra Berlin: 5t 56m
Ankomst: Eftermiddag – Afrejse: Formiddag
Overnatninger i byen: 3 overnatninger

interrail krakow

Krakow

Krakow er en af de mest interessante storbyer i europa, og er stadig en relativt “ikke-turistet” by. Krakow fungerede i sin tid som den kongelige hovedstad og byen centrum er på UNESCOs verdensarvsliste. Man kan nemt bruge en hel dag på at vandre rundt i det historiske centrum, før man slutter af på en af de mange restauranter eller caféer der beværter det meget aktive natteliv i byen.

Læs mere om Krakow og her og find information om togforbindelser til og fra byen.

Dit ophold i Krakow:
Rejsetid fra Warszawa: 2t 17m
Ankomst: Tidlig eftermiddag – Afrejse: Formiddag
Overnatninger i byen: 2 overnatninger

Prag

Prag er en af de smukkeste byer i Østeuropa og tiltrækker hvert år tusindvis af turister med sine mange kulturelle seværdigheder. Byen er også kendt som Den Gyldne Stad, hvilket den nemt lever op til med sin overvældende arkitektur og kerjserlige stemning.

Prag byder på et væld af oplevelser uanset om du rejser med familie, venner eller tager den bedre halvdel med på en romantisk weekendtur.

Læs mere om Prag her og find information om togforbindelser til og fra byen.

Dit ophold i Prag:
Rejsetid fra Krakow: 7t 25m
Ankomst: Sen eftermiddag – Afrejse: Formiddag
Overnatninger i byen: 3 overnatninger

interrail østeuropa

Bratislava

Bratislava er ikke en af de byer, som alle skynder sig til når der skal holdes ferie. Og det er en god ting for dig. For byen er virkelig billig at være i og bugner af kultur og god stemning. Bratislava byder på flotte slotte og borge, side om side med nye moderne bygninger som det 80 meter høje UFO-tårn, hvorfra du kan få en fantastisk udsigt over byen. Byen byder ikke på de klassiske museums- og kulturbesøg, så der er god tid til at tage en kop kaffe en en kold øl i solen, på en af de mange fortovscafeer i byen.

Læs mere om Bratislava her og find information om togforbindelser til og fra byen.

Dit ophold i Bratislava:
Rejsetid fra Prag: 4t 6m
Ankomst: Eftermiddag – Afrejse: Formiddag
Overnatninger i byen: 2 overnatninger

budapest interrail

Budapest

Budapest er en af de byer hvor du kan det hele. Der er masser af barer og klubber, caféer og restauranter, gode shoppemuligheder og børnevenlige aktiviteter. Og så er byen oven i købet rigtig billig at være i. Hvis du vil spise på Michellin-restaurant, så er Budapest byen hvor du kan. Prislejet på byens eneste to-stjernede restaurant ligger omkring 170 euro per person inklusiv vinmenu. Men bare fordi du har mulighed for at spise rigtig fint, bør du ikke snyde dig selv for en god gang gullash på en af de små lokale restauranter.

Læs mere om Budapest her og find information om togforbindelser til og fra byen.

Dit ophold i Budapest:
Rejsetid fra Bratislava: 4t 4m
Ankomst: Eftermiddag – Afrejse: Formiddag
Overnatninger i byen: 3 overnatninger

interrailpass innsbruck

Innsbruck

Innsbruck er en lille by med en meget lang historie. I det gamle centrum af byen finder du middelalderhuse og barokke kirker og når du kigger ud mod horisonten vil du mødes af det imponerende syn af bjergkæden Nordkette som omkranser byen. I Innsbruck finder du både kultur, caféliv og rigtig gode muligheder for at få nogle afslappende naturoplevelser med hjem i rygsækken.

Fra Innsbruck går turen med nattog til Hamborg og herfra videre hjem til Danmark.

Læs mere om Innsbruck her og find information om togforbindelser til og fra byen.

Dit ophold i Innsbruck:
Rejsetid fra Budapest: 7t 4m
Ankomst: Eftermiddag – Afrejse: Aften
Overnatninger i byen: 1 overnatninger

Rejsedetaljer

Rejsen tager 18 dage fra du tager afsted til du er hjemme igen. Du vælger selv din afrejsedato. Husk at undersøge hvorvidt du behøver at tilkøbe pladsbilletter til afgangene på din rejse.