Tog til Warszawa

Tog til Warszawa

2 minutters læsning

Tag med tog til Warszawa

Hop på et tog til Warszawa og oplev en ægte grøn storby. Warszawa er de seneste år blevet et meget populært rejsemål, og når du besøger byen er det hurtigt nemt at forstå hvorfor. Byen er en sær sammensætning af krigshistorie, hurtig vækst og en meget ung befolkning.

Her er rig mulighed for at opleve det du har lyst til, uanset om det er storbyferie, kulturferie, daseferie i en af de mange store parker eller du vil opleve mad og drikke i verdensklasse.

Klimabelastning København – Warszawa

tog til warszawa
Graferne er delt op i klimaaftryk fra tog-, bil- og flyrejse. Tager du cyklen hele vejen udleder du intet CO2.

3 ting du skal opleve i Warszawa

1. Vodka!

Det er måske en hidsig start på listen, men vodka er en stor del af den polske kultur. Du kan forvente at få vodka serveret til maden på restauranter, til kaffen på cafeer og en til bare at rense ganen ved behov.

På vodkarestauranten Elixir finder du en af de højeste standarder med et imponerende stort vodka-menukort.

2. Grøn frokost

Restauracja Belvedere har længe været et yndet udflugtsmål for både tilrejsende og lokale i Warszawa. Her kan du få lækre retter til priser der ikke er til at slå. En frokost vil sjældent løbe op i mere en hvad der svarer til 200 danske kroner.

Når du er mæt og tilfreds (husk vodkaen), kan du slentre en tur gennem parken og se det flotte slot Belvedere.

3. Den “Gamle” bydel

Den Gamle Bydel i Warszawa er egentlig ikke så gammel.

Under Anden Verdenskrig blev byen bombet fuldstændig flad, og kun enkelte bygninger stod tilbage. Bydelen Stare Miasto blev efter krigen genopbygget i sin oprindelige stil, så selvom den ser gammel ud, er de fleste bygninger ikke mere end 70 år gamle. En finurlig feature ved byen, som bestemt er et besøg værd.

Luk menu
×

Kurv