Tog til Poznan

Tog til Poznan

Tog til Poznan

Du kan komme med tog til Poznan nemt fra Berlin. Denne lille perle ligger kun 250 km fra Berlin, men er relativt ukendt i Danmark. Poznan er en imponerende by med 550.000 indbyggere, en imponerende markedsplads og det smukke gamle rådhus midt i byen.

De hyggelige smalle gyder er fyldt med cafeer og restauranter, så du går ikke forgæves i forsøget på at blive mæt. Prisniveauet i Poznan er meget lavt, så du kan få mange oplevelser for få penge. 


Findes din ønskede rejse ikke i bookingsystemet? Send os en mail på kontakt@interrailguide.dk

Til og fra Poznan med tog

Der går ingen direkte tog til Poznan fra Danmark, men du kan komme dertil via Hamborg, Berlin og fra Berlin går der et direkte tog til Poznan. Turen fra Danmark tager mellem 10 til 13 timer. Skal du rejse i flere dage, kan det godt betale sig at købe en et interrail pass til f.eks. 5 dage. Alternativt kan du også booke togbilletten tur/retur her hos os.

Forbindelser fra Poznan

TilRejsetidAfgange per dag
Berlin 2t 4512
Prag 2t 36m 14
Paris 11t 24m15
Wroclaw2t 51m16
Krakow 4t 46m21
Amsterdam 9t 32m13
London13t 29m7
Frankfurt 7t 14 12
Hamborg Hbf 5t 04m9
Gdansk Central2t 50m 13
Köln Hbf 7t 41m 8
Katowice3t 46m17
Budapest 12t 50m9

Det kan du opleve i Poznan

tog til poznan

Den gamle markedsplads

Den gamle markedsplads Stary Rynek er et sandt mekka af hyggelige cafeer og restauranter, hvor du for ganske få penge kan nyde en af Poznans lokale øl i en af de mange gårdhaver. Typisk ser caféerne ikke ud af meget udefra, men når du først er trådt ind af døren, bliver du mødt at flotte blomsterprydede gårdhaver.

Stary Rynek huser også et shoppingcenter som er bygget i de bygninger tidligere har fungeret som bryghuse.

poznan togbilletter

Se bukkene på rådhuset

Hver dag præcis klokken 12, åbner en lille dør på toppen af rådhuset, hvorfra der kører to bukke ud og slår hovederne sammen tolv gange for at markere dagens midte. Det er en seværdighed som tiltrækker flere mennesker end man ville tro. Hvis du kommer for sent til showet, kan du på rådhusets førstesal beundre det gamle mekanik som tidligere har drevet bukkenes markering.

seværdigheder i poznan

Spise en St. Martins Croissant

St. Martins Croissanten er en af de mest berømte polske specialiteter. Croissanterne må kun laves i Storpolen efter en meget speciel opskrift ifølge EU-certificeringen som er knyttet til croissanten.

Når du har nydt din St. Martins Croissant, kan du opleve hvordan de tilberedes og se hvad de er lavet af på Croissantmuseet Rogalowe Muzeum Poznania. Her kan du også prøve selv at bage din egen specialitet og lære en smule om den lokale dialekt.