Tog til Berlin

Tog til Berlin

Tog til Berlin

Tag tog til Berlin – Tysklands fantastiske hovedstad. Her kan du opleve alt fra imponerende store parlamentsbygninger til de små alternative bygader i Kreuzberg. Lad dig betage af byens fascinerende historie og gå langs linjerne mellem nutid og fortid. Byen byder på gode shopping muligheder, afslapning i Tiergarten og et rigt cafe- restaurant- og natteliv


Findes din ønskede rejse ikke i bookingsystemet? Send os en mail på kontakt@interrailguide.dk

Med tog til og fra Berlin Hbf.

Berlin Hbf. er en imponerende bygning af stål og glas, og er placeret i området Mitte i Berlin. I løbet af en dag er der 1200 tog der standser på stationen, så du kan nemt finde forbindelser til resten af Tyskland og nabolandene. Hamborg, Köln og Leipzig kan alle nås med direkte togforbindelser fra Berlin. Er der god tid til din næste afgang, kan du spise godt på et af de mange spisesteder, tage en kop kaffe på en af de mange caféer, eller brænde penge af i en af de mange butikker som du kan finde i stationsbygningen. Du kan selvfølgelig også finde Deutsche Bahns informationsskranke, hvis du skulle få brug for hjælp til din videre rejse.

Populære forbindelser fra Berlin Hbf. 

TilRejsetidAfgange per dag
Hamborg 1t 43m25
München 3t 56m 22
Frankfurt3t 52m45
Köln 4t 18m19
Hannover1t 37m21
Düsseldorf 4t 15m26
Leipzig1t 12m27
Prag 4t 27m13
Nürnberg2t 51m25
Paris 8t 4m 26
Amsterdam 6t 9m 27
Dresden1t 59m34
Wolfsburg1t 2m28
Stuttgart5t 30m39
Dortmund 3t 18m19
Poznan 2t 47m15
Mannheim4t 43m39

Det kan du opleve i Berlin

berlin tiergarten

Tiergarten

De fleste storbyer har deres bud på et grønt gemmested og Berlin er ingen undtagelse. Den store og flotte Tiergarten er et fantastisk sted at smide sig i græsset og slappe af efter en lang dag med oplevelser. Rejser du med børn er den Zoologiske have i Tiergarten bestemt også et besøg værd!

tog til berlin

Potsdams paladser

Hop på toget og besøg Potsdams Paladser. I Sanssouci Park finder du overvældende paladser som engang var beboet af prøjsiske konger og den Germanske Kejser. Potsdam ligger i udkanten af Berlin og du kan nå derhen på under en time med tog. Denne udflugt er perfekt som en tiltrængt pause fra Berlins pulserende storbyliv

togbilletter berlin

Streetart i verdensklasse

Streetart er oprindeligt opstået i USA, men det er Berlin som er anerkendt som streetart kunstnernes legeplads. Tag en tur rundt i Kreuzberg og oplev de flotte malerier som fylder gadebilledet. Det er også muligt at få guidede ture, så du kan opleve de mest kendte og imponerende værker som pryder byen. Skal du have mere dybdegående info og guides til Berlin, kan vi anbefale dig at besøge Berlinblog. Her finder du inspiration til en masse fede oplevelser i Berlin.