Hold øje med udenrigsministeriets rejsevejledninger før du planlægger din rejse. Gå til um.dk

Rejs frit i Europa!

Rejs frit i 30 europæiske lande med Interrail Global Pass.
Du kan selv sammensætte din billet efter dine rejsebehov.

Nemt, enkelt og billigt.

Kom godt afsted

Du kan købe din interrailbillet her på interrailguide.dk. Vi handler i euro og har liveopdatering af vekselkursen på vores hjemmeside. På den måde er du sikker på altid at få din interrailbillet til den korrekte pris, og ikke blive snydt af fastsatte velkselkurser.

Vælg din rute og find dit pass

Hvis du allerede nu kender din rute, er det bare om at få købt dit interrailpass og komme afsted. Kender du ikke din rute endnu, kan du finde inspiration til ruter her.

Når du køber din interrail billet er det vigtigt at du er opmærksom på at din første rejsedag tidligst kan være 10 dage efter dit køb af interrail billet.

Grunden til dette er at et interrail pass skal sendes fysisk med posten fra Storbritannien.

Interrail Global Pass

Med et Global Pass kan du frit rejse mellem 30 europæiske lande, og du kan rejse på kryds og tværs af grænser så tosset som du vil. Du kan få Global Pass med gyldighed og frie rejsedag i helt op til 90 dage, så her er rig mulighed for at få fyldt rygsækken med mange oplevelser på din togrejse. Fordelen ved et Global Interrail Pass er at passet er gyldigt til en udrejse og en indrejse i det land hvorfra passet er købt. De fleste vælger at starte deres interrail i Tyskland. Du bør være opmærksom på at DSB kræver pladsreservation på de fleste afgange ud af Danmark – især i højsæsonen fra 31. marts – 29. september.

Skal vi hjælpe dig?

Vi står altid klar til at hjælpe dig godt på vej ud i verden med tog. Har du spørgsmål til rejsedage eller vil du have hjælp til at planlægge din rute, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@interrailguide.dk.


Bestil billige togbilletter her

Luk menu
×

Kurv