Køb interrail billet

Global Pass

– Op til 30 dages gyldighed
– Rejs frit i 31 europæiske lande
– Rabatter til unge og ældre
– Start din rejse fra din nærmeste banegård

Priser fra: 1.255,-

One-Country Pass

– Op til 30 dages gyldighed
– Vælg mellem 30 europæiske lande
– Rabatter til unge og ældre
– Få rabatter på seværdigheder

Priser fra 784,-

Kom godt afsted

Du kan købe din interrailbillet her på interrailguide.dk. Vi samarbejder med interrail.eu som er den officielle udbyder af interrailbilletter, hvor der ofte er gode rabatter at hente i forhold til hos andre forhandlere. Grundet valutakursen er det faktisk billigere at købe direkte gennem interrail.eu.

Vælg din rute og find dit pass

Hvis du allerede nu kender din rute, kan du vælge hvilke lande du skal rejse i og hvor længe du har tænkt dig at blive i hvert land. Herefter vil du blive præsenteret for de interrail pass som passer bedst til din rejse.

Kender du ikke din rute endnu, har du også mulighed for at vælge frit mellem de forskellige interrailpass.

Når du køber din interrail billet er det vigtigt at du er opmærksom på at din første rejsedag tidligst kan være 10 dage efter dit køb af interrail billet.

Grunden til dette er at et interrail pass skal sendes fysisk med posten fra Storbritannien.

Global eller One Country?

Der er mange penge at spare hvis du vælger at købe et One Country Pass. Dog er du også begrænset til at rejse inden for grænserne i et land du selv vælger. Desuden skal du selv sørge for transport til det land hvor du vil rejse på interrail. Et One Country Pass passer bedst til dig som vil fordybe sig i et lands kultur, hvilket du får rig mulighed for med en gyldighed på helt op til 30 dage.

Vælger du et Global Pass har du frit valg mellem 31 europæiske lande, og du kan rejse på kryds og tværs af grænser så tosset som du vil. Du kan få Global Pass med gyldighed og frie rejsedag i helt op til 90 dage, så her er rig mulighed for at få fyldt rygsækken med mange oplevelser på din togrejse. Fordelen ved et Global Interrail Pass er at passet er gyldigt til en udrejse og en indrejse i det land hvorfra passet er købt. De fleste vælger at starte deres interrail i Tyskland. Du bør være opmærksom på at DSB kræver pladsreservation på de fleste afgange ud af Danmark – især i højsæsonen fra 31. marts – 29. september.

Skal vi hjælpe dig?

Vi står altid klar til at hjælpe dig godt på vej ud i verden med tog. Har du spørgsmål eller vil du have hjælp til at planlægge din rute, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@interrailguide.dk.


Bestil billige togbilletter her

Luk menu
×

Kurv