Tog til Hannover

Tog til Hannover

Togbilletter til Hannover

Tag med tog til Hannover og bliv en fortryllet af byen hvor der årligt bliver plantet 500-600 træer og samlet set, i skrivende stund har 45.000 træer placeret langs byens veje.
Hannover emmer af liv på flere forskellige måder. Udover at være en meget grøn by med masser af grønne områder, kan du i de forskellige bydele finde fantastisk mange kulturtilbud. Og måske gør de grønne omgivelser og den rige kultur noget for sindet. Hele 89% af byens indbyggere siger nemlig at de ligefrem elsker deres by. Det er da værd at rejse for.


Findes din ønskede rejse ikke i bookingsystemet? Send os en mail på kontakt@interrailguide.dk

Tog til og fra Hannover

Hannover Hauptbahnhof er bygget i 1843, men blev under Anden Verdenskrig stort set jævnet med jorden. Siden er stationen blevet genopbygget og senere moderniseret i år 2000. Over 250.000 passagerer rejser hver dag gennem stationen og der er omkring 750 togafgange dagligt. Fra stationen kan du både tage IC- og de hurtigere ICE-tog videre til blandt andet Berlin, München, Hamborg, Amsterdam og Paris.

Udover IC- og ICE-tog kan du tage videre i Hannover med byens sporvogne, bus og S-Bahn som alle kører fra stationen.
Hannover har to yderligere togstationer; Hannover-Nordstadt og Hannover Messe, som begge kan nås fra Hannover Hauptbahnhof med S-Bahn.

Forbindelser fra Hannover

TilRejsetidAfgange per dag
Berlin 1t 34m21
Hamborg 1t 14m 46
München 4t 12m26
Frankfurt 2t 06m34
Wolfsburg31m44
Göttingen33m52
Amsterdam 4t 20m40
Celle18m 68
Hameln39m56
Braunschweig30m 59
Lüneburg 50m 26
Bremen 57m40
Düsseldorf 2t 30m37
Köln 2t 28m29

Det kan du opleve i Hannover

Udover at være en by med et godt klima på grund af den utrættelige indsats for at plante træer, er der meget mere byen kan byde på. Hannover har for eksempel den eneste buede elevator i verden, som tager dig til toppen af det nye rådhus, hvor du kan nyde udsigten over byen.

Dyr i byen

Hannover Zoo har 5 gange fået udmærkelsen “Tysklands bedste Zoologiske Have”, og når man ser den forstår man hvorfor. Den imponerende have har mere end 2000 dyr og fejrede i 2015 sin 150 års fødselsdag.
Er du mere til en gratis dyreoplevelse, kan du tage en tur i byens Dyrehave. Her går du frit blandt kronhjorte, dådyr og vildsvin og selvfølgelig masser af natur. 

Tysklands ældste loppemarked

Hver lørdag afvikles Tysklands ældste loppemarked. Det blev første gang afholdt i 1967 og har siden 1972 været en regelmæssig begivenhed. Her finder du alt hvad hjertet begærer, og man kan nemt bruge en hel dag på at gå rundt blandt de mange boder og snuse. Loppemarkedet finder du i smukke omgivelser lige ved bredden til Leinefloden tæt på Hannovers gamle bydel

Hop i havet

Selvom Hannover ligger midt inde i landet har byen faktisk sit helt eget hav. Steinhuder Meer er byens store badesø, hvor du kan smide dig ved bredden og pakke picnickurven ud. Langs søens bredder kan du også gå på opdagelse i det historiske bydistrikt, eller tage en klatretur på den nordlige bred. Og hvis det ikke er nok underholdning kan du altid tage båden til den kvadratiske ø Wilhelmstein midt i Steinhuder Meer.