Interrail i Vesteuropa

Berlin – Amsterdam – Paris – Zürich – Milano

Mærk Vesteuropas charme

Er du eventyrlysten helt ud til fingerspidserne? Og kan du ikke få nok af de europæiske storbyers euforiserende sus? Du er kommet det rette sted, for vi tilbyder dig nemlig den oplagte mulighed for at forene rejseglæde og nye oplevelser med vores store udbud af destinationer i Vesteuropa.

Vores anbefalede interrail – rute i Vesteuropa går fra Berlins pulserende byliv, gennem bl.a. Paris’ smukke gader og ender i solrige og charmerende Milano. Du kan læse mere om hvad du kan opleve undervejs på din rejse og hvordan du lettest rejser mellem byerne på ruten.

interrail til berlin

Berlin

Berlin er en af danskernes foretrukne rejsemål og er fantastisk nemt at komme til med tog. Der kører ingen direkte tog fra Danmark til Berlin, men med et enkelt skifte i Hamborg er du hurtigt fremme i denne fantastiske storby.

Du kan ikke tage til Berlin uden at knipse det obligatoriske selfie under buen i Berlins berømte Brandenburger Tor. Byporten er den sidste af sin slags i byen og står placeret mellem Øst- og Vesttyskland. Indtil murens fald i 1989 var bygningsværket et udtryk for det tyske folks splittelse. Brandenburger Tor har gennem de sidste 200 år stået som det helt store vartegn, der i dag repræsenterer, at Berlin og Tyskland står samlet som én enhed efter landets genforening.

Læs mere om Berlin her og find information om togforbindelser til og fra byen.

interrailrute amstedam holland

Amsterdam

Rejsetid fra Berlin: 6 t 10 m. 1 skift på ruten

Amsterdam er endnu en af vores favoritter når vi rejser ud i Europa. I den levende by med både charme og kant, er der altid noget at tage sig til uanset ens interesse.

Fra Berlin kan du komme til Amsterdam med en af de mange daglige afgange. Rejsen mellem de to byer tager typisk 7-8 timer. Du kan med fordel vælge en af de direkte afgange, så du slipper for at skifte tog undervejs. Vær opmærksom på at nogle af afgangene mellem Berlin og Amsterdam kræver at du køber en pladsbillet.

Læs mere om Amsterdam her og find information om togforbindelser til og fra byen.

interrailrute paris

Paris

Rejsetid fra Amsterdam: 3 t 20 m. 0 skift på ruten

Paris er romantisk som dagen er lang, men også et sted med imponerende kultur, et aktivt café- og natteliv og en stemning som er svær at finde andre steder. Byen er stor og du kan med fordel undersøge hvad de forskellige bydele kan byde på, inden du booker dit hotel. Udover de klassiske seværdigheder byder Paris også på mange andre spændende oplevelser. Tag for eksempel på opdagelse i de mange boghandler-boder langs Seinen og find klassiske bøger til ingen penge!

Fra Amsterdam kan tage med et direkte tog til Paris, eller du kan vælge at tage afgangen med skift i Antwerpen. Antwerpen er en rigtig fin by at få med på vejen, og det er bestemt værd at planlægge en frokostpause og en gåtur her, inden du tager videre mod Paris.

Den direkte rejse fra Amsterdam til Paris tager omkring 3,5 timer. Vær opmærksom på at du højst sandsynligt skal købe pladsbillet til denne rejse. Du kan undersøge dette på stationen før du skal afsted eller kontakte os.

Læs mere om Paris her og find information om togforbindelser til og fra byen.

interrail zürich

Zürich

Rejsetid fra Paris: 4 t 9 m. 0 skift på ruten

Zürich er den største by i Schweiz og du kan her få en god blanding af charmerende historisk storby og flot natur. Zürich ligger i det naturrige område ved Zürichsøen, og her er rig mulighed for at få et afbræk fra storbyferien og mærke græsset mellem tæerne.

Fra Paris kan du komme til Zürich med et direkte tog. Der er op til 12 daglige afgange fra Paris, dog er få af disse uden skift. Vær opmærksom på at du skal bruge en pladsreservation til denne rejse. Rejsen fra Paris til Zürich tager 4-6 timer alt efter hvilken afgang du vælger.

Læs mere om Zürich her og find information om togforbindelser til og fra byen.

milano interrail italien

Milano

Rejsetid fra Zürich: 3 t 40 m. 0 skift på ruten

Milano er Europas mode-hovedstad, og et must-see for dig der nyder gode designs. Udover byens modeorienterede befolkning finder du også historie og kunst i lange baner. Husk også at opsøge en (eller) flere af byens fantastiske restauranter.

Du kan komme til Milano fra Zürich på omkring 4-5 timer med et direkte tog eller med et enkelt skift i Lugano. Der kan være krav om pladsreservation, så husk at undersøge din afgang på stationen eller hos os inden du skal afsted.

Læs mere om Milano her og find information om togforbindelser til og fra byen.