En guide til det hele

Da vi for år tilbage skulle på interrail gennem vesteuropa, syntes vi, der manglede en dedikeret side til netop interrail, der kunne guide os på rette vej. Netop derfor besluttede vi os for at lave interrailguide.dk.

Gennem vores opvækst har vi begge rejst meget, og altid haft en spirende lyst til at komme på det næste eventyr. Rejser har selvsagt været en vigtig del af vores liv.

Vi elsker selv at læse om nye feriemål og få gode råd og ideer med på vejen inden den næste ferie. Derfor håber vi også, at vi med denne guide kan hjælpe dig på vej, så du får den mest optimale interrail tur gennem Europa.

Vi har også et håb om, at vores side kan blive en slags rejsejournal, hvor andre interrail rejsende kan skrive spændende beretninger om deres ture og dermed skabe inspiration og værdi for andre interrailere, der skal ud og opleve verden.

Vores mål med interrailguide.dk, er at du som bruger undgår, at skulle navigere gennem en jungle af forskellige rejsesider. Vi agter at holde fokus på det som det hele handler om, nemlig den gode rejseoplevelse. Forhåbentlig vil vores side også give dig en oplevelse af at indholdet er i orden, så du dermed er godt rustet til din næste rejse.

God rejselyst fra Philip og Andreas.