Kontakt os om interrail

Har du spørgsmål til din togrejse, gode råd, historier eller noget helt tredje er du velkommen til at sende os en besked på kontakt@interrailguide.dk.

Vi vender tilbage så hurtigt som muligt.

En guide til det hele

Da vi for år tilbage skulle på Interrail gennem Vesteuropa, syntes vi, der manglede en dedikeret side til netop interrail, der kunne guide os på rette vej. Netop derfor besluttede vi os for at lave interrailguide.dk.

Gennem vores opvækst har vi begge rejst meget, og altid haft en spirende lyst til at komme på det næste eventyr. Rejser har selvsagt været en vigtig del af vores liv.

Især interrail har bragt os i kontakt med os selv på en måde man ikke kan opleve på normale rejser. På trods af at man farer rundt efter tog over hele Europa opnår man en form for indre ro, når man sidder i toget og ser den smukke natur på den anden side af ruden.

interrail kontakt

Planlægning er ekstremt vigtigt

Vi har lært, af bitter erfaring, at interrail og togrejser kræver mere planlægning end normale rejser. Selvom det kan være et fantastisk kick at tilbagelægge 1,5 km banegård med 30 kilo på ryggen for at nå toget i sidste sekund, så er det ikke hver gang at den går. Vi har også prøvet at stå klokken hul-i-jorden om natten og være strandet på en skummel banegård i Østeuropa, og det er her at det går op for en at man ikke har været skarp nok på planlægningen.

Derfor fylder vi ny viden ind på siden løbende, som kan hjælpe dig med ikke at begå de fejl vi har gjort gennem årene. Hvis du har gode råd eller erfaringer, som du mener mangler på siden, må du endelig ikke tøve med at tage fat i os. Vi er altid åbne for et gæsteindlæg.

God tur!

Vi elsker selv at læse om nye feriemål og få gode råd og ideer med på vejen inden den næste ferie. Derfor håber vi også, at vi med denne guide kan hjælpe dig på vej, så du får den mest optimale interrail tur gennem Europa.

Vi har også et håb om, at vores side kan blive en slags rejsejournal, hvor andre interrail rejsende kan skrive spændende beretninger om deres ture og dermed skabe inspiration og værdi for andre interrailere, der skal ud og opleve verden.

Vores mål med interrailguide.dk, er at du som bruger undgår, at skulle navigere gennem en jungle af forskellige rejsesider, og at du nemt kan få interrail kontakt med erfarne interrailere. Vi agter at holde fokus på det som det hele handler om, nemlig den gode rejseoplevelse. Forhåbentlig vil vores side også give dig en oplevelse af at indholdet er i orden, så du dermed er godt rustet til din næste rejse.

God rejselyst fra Philip og Andreas.