Interrail i Kroatien

Har du været på interrail i Kroatien? Hvis ikke, så kan det absolut anbefales. Denne anbefaling tager udgangspunkt i en 9 dages interrail-pakkerejse til Dubrovnik, Split, nogle kroatiske øer og til sidst Zadar. Rejsen kan købes gennem vores partner Euroventure.

Interrail turen starter i Kroatiens sydligste storby Dubrovnik, for efterfølgende at rejse op ad den kroatiske kyst.

I Dubrovnik kan du udforske den gamle bydel, hvis vidunderlige marmorbelagte gader og barokke bygninger er blevet totalt genoprettet efter krigen i 1991. Du vil også hurtigt finde ud af hvorfor Game Of Thrones valgte lige denne charmerende middelalderby som lokation for deres optagelser!

interrail kroatien
Udsigt over Dubrovnik om aftenen

Efter en afslappet eftermiddag i byen vil vi møde de andre interrailere på vores restaurant, hvorefter aftenen står på hygge og drinks.

Næste dag går turen til Kroatiens andenstørste by: Split er faktisk på UNESCOs liste verdensarvsliste, og det er der en grund til! Vi ankommer om eftermiddagen lige til tiden til at udforske den gamle bydel og smage på nogle af de lækre fiskerestauranter, og ikke mindst slukke tørsten i nogle i de hyggelige barer og pubber.

Næste morgen går udflugten til den glamourøse ø Hvar. Her kan man med kajak udforske de smukke Pakleni Islands eller vandre op til Spanjola fortet (Fortress Spanjola). Søg på Tripadvisor og se de lækre billeder!

Efter et par dage i Split, er der en hurtig bustur til Siebenik. I denne smukke havneby nyder vi en frokost, hvorefter vi tager færgen til Obonjan Island – læs mere om øen her.

sibenik interrail

Her tjekker vi ind på campingplads i nogle lækre 4 personers bell tents. Øen har masser af aktiviteter at fordrive tiden med. Alt fra massage og yogaklasser, Paddleboarding og foredrag og workshops, og selvfølgelig DJ og fest om aftenen. På Obonjan Island har vi 2 afslappende dage, før vi fortsætter til vores sidste stop som er Zadar.

teltophold interrail
Et af de telte man kan bo på når man ankommer til Obonjan Island.

Som mange andre kystbyer i Kroatien har Zadar også nogle fantastiske strande og blå himmel, men der gør Zadar endnu mere spektakulær er den fantastiske natur lige uden for døren som Pag og Krka National Park. Vi ankommer om eftermiddagen, hvilket giver dig tid til at udforske den gamle bydel, eller alternativt tage en tur ud på en a øerne, tage på snorkeltur, eller blot dandere den. Det er jo ferie 😊

En lækker ferievideo fra Zada

Næste morgen tager vi en tur til Krka National Park, hvor du kan se det flotte blå hav, svømme i enorme vandfald og se nogle af de lokale dyrelivssteder. Vi kommer tilbage i omkring solnedgang – meget passende, da solnedgange i Zadar er blevet kaldt den smukkeste i verden. Tjek #zadarsunset på instagram. Vi slutter turen med forhåbentlig nye bekendtskaber, samt en hel masse oplevelser rigere fra en fantastisk interrail i Kroatien.

Du kan også vælge selv at stå for planlægningen af din interrailtur i Kroatien, som du kan nøjes med at købe et One-Country interrail pass til. Læs mere om One-Country interrail pass her.

God rejse.


Ingen indlæg fundet.
Luk menu
×

Kurv