Interrail guide – Planlæg din togrejse

Det kan virke som en uoverskuelig opgave at planlægge sin togtur. Skal du rejse med nattog, højhastighedstog, lokalbaner eller noget helt fjerde? Vores store interrail guide hjælper dig med at planlægge din togrejse i Europa.

Det kan være en udfordring at planlægge en større togrejse, da jernbanerne sjældent arbejder sammen i deres kommunikation til de rejsende. Derfor har vi samlet alt information til dig omkring togrejser, så du nemt kan planlægge din rejse.

Vil du hoppe med på den grønne bølge og planlægge din rejse med fokus på hvordan du belaster klimaet mindst muligt, så læs vores interrail guide til klimavenlige togrejser her.

TEMA: Planlægning af interrail

TEMA: Interrail i…

TEMA: Anmeldelse

“Anmeldelse” er vores serie af indlæg, hvor vi forsøger at overskueliggøre det store udvalg af togrejse-udbydere og guide dig til hvilken retning du skal kigge for at finde den løsning der passer dig bedst. 

TEMA: Historier fra Interrail

Interrail Guiden – Godt og blandet

Slow travel med interrail

Umiddelbart taler begrebet slow travel mod de flestes opfattelse af effektiv transport. Vi lever i en tid hvor tingene nærmest ikke kan gå stærkt nok. Mobilen skal være opladt så vi altid kan streame vores yndlingsserie eller tjekke vores mail, transport er noget der skal overstås og vi skal være tilgængelige altid.

Men der er skam masser af fordele ved at rejse med tog.

En af fordelene ved at rejse med tog er at det giver dig tid til at sætte tempoet ned, kigge ud af vinduet og betragte de smukke landskaber som du og dine medrejsende kører i. Togrejser er en fantastisk måde at møde dine medrejsende på et andet niveau, hvor i alle har tid og, for de flestes vedkommende, lyst til at komme hinanden nærmere.

Rejser du med familien kan I, i mange tog, reservere hele kupeer, som også kan fungere som soveplads hvis I rejser om natten. Ved at rejse om natten kan du samtidig spare penge på hotelovernatningen ved din destination.

En anden stor fordel er at du med god samvittighed kan læne dig tilbage i sædet og vide at du, ved at tage toget, er med til at støtte at mindske den negative klimapåvirkning som f.eks flytransport har.

Alt du skal vide, finder du her

Om du skal afsted på interrail i traditionel form, en smuttur med toget til Berlin eller vil gøre klimaet og dig selv en tjeneste og erstatte flyrejsen med tog, kan du her læse dig til alt du skal vide om togrejser i Europa her på siden. Vi opdaterer løbende vores artikler med den nyeste information, så du altid er sikker på at være bedst rustet til at begive dig ud i Europa med tog.


Find dine billetter her