Interrail pakkeliste

Husk lige tandbørsten

Har du tjekket din interrail pakkeliste inden toget er kørt ind på perronen? Du venter med spænding på at drage ud på eventyr i forskellige europæiske lande. Tasken er pakket, og om et kort øjeblik stiger du ind i det transportmiddel, der skal fragte dig rundt i Europa. Hvordan skal din interrail pakkeliste se ud? Det prøver vi her at give et bud på. Ud fra vores egne erfaringer har vi nedenstående lavet en liste af ting, som vi mener vil være værdifulde for dig på din interrail gennem Europa.

NYHED! Køb interrail startpakke her. Alt du har brug for til interrail.

De nødvendige ting

Der er ting på din interrail tur som er absolut nødvendige. Det kan være vigtige papirer, penge og identitetskort. Husk altid at opbevare dine vigtigste ting sikkert og forsvarligt. Det kan være en fornuftig idé at opbevare dine kreditkort og kontanter separat, så du ikke mister alt, hvis du skulle tabe eller få stjålet din pung. Bliver nogle af dine vigtige ting væk, kan vi anbefale en lille GPS tracker, så du let kan finde dine ejendele igen. Vi kan f.eks. at anbefale denne fra Covers.dk

1. Pas (og en kopi af dit pas kan være en god idé)
2. Kreditkort (Visa eller Mastercard)
3. Det blå sygesikringsbevis (Evt. også forsikringskort eller app som bevis for din rejseforsikring. De fleste forsikringsselskaber tilbyder rejseforsikring, og har også en app tilknyttet som bevis for din rejseforsikring.)
4. Toiletgrej
5. Medicin: Panodiler, næsespray, plaster, myggespray – kan dog købes i det enkelte land.
6. En god backpack rygsæk – Vi har selv gode erfaringer med denne Trespass Trek 66 liter rygsæk  som pt. er på tilbud. Den nem at indstille og kan holde til en del slag.
7. Hængelås (til din taske eller lockers på hostels)
8. Mobiloplader

De vigtige ting

Vi behøver nok ikke at fortælle dig at du skal huske at tage tøj på inden du går ud af døren for at rejse med tog rundt i Europa. Men vi vil råde dig til at undersøge klimaet i de byer du skal til, så du ikke ender med at stå med din islandske sweater i 40 graders varme i Milano. Vær også opmærksom på at nogle hostels ikke tilbyder dyner eller håndklæder. Sørg derfor altid at have en sovepose og et håndklæde med i rygsækken.

1. Lange jeans
2. Langærmede trøjer
3. Undertøj
4. Håndklæde
5. Sovepose/lagenpose – F.eks. denne Ultra lite 100 på tilbud til 249 kr.
6. Pæne sko
7. Vandresko eller et par sko der er gode at gå langt i.
8. Strømper
9. Shorts
10. Badetøj
11. Solbriller – Fås billigt her
12. En powerbank. Vi har selv god erfaring med denne fra Backpackerlife eller Powerbanken.dk

De knap så vigtige ting

Når du rejser på interrail vil du have rig mulighed for at opleve unikke landskaber fra din vinduesplads i toget. Dog kan dette blive lidt ensformigt på en 9-timers togtur. En bog, et spil eller andre former for underholdning er derfor værd at overveje til din interrail.

1. Et spil kort
2. Backgammon eller skak i miniudgave
3. En god bog eller e-bøger – Du kan få 14 dage gratis e-bøger her.

Pas på ryggen

Med en god backpacker rygsæk, er du toptunet til til ferien!

En powerbank kan blive din bedste ven på interrail

Det er ikke alle tog der har strømstik i vognene som vi kender herhjemme fra Danmark. Derfor kan det være en rigtig god ide at have en powerbank med hvis du skal ud på lange togture.

Læs også…

interrail camping

Tips til interrail

interrail paris

Sparetips til interrail

interrail overnatning

Interrail overnatning