Hvad er en rejsedag?

Der er 2 typer interrail-pass med et andet antal rejsedage. Det rigtige pas for dig afhænger af, hvor lang tid du forventer at bruge med at rejse med tog under din europæiske togrejse.

En rejsedag varer i 24 timer, og den varer fra midnat til midnat. På hver rejsedag vil du have adgang til de tog-netværk som er inkluderet i Interrail programmet. Rejser du med nattog tæller rejsen kun for en rejsedag, selvom dit tog afgår klokken 19, men først er fremme klokken 8 næste morgen. 

Der er 2 typer af interrail pass. Interrail Global Pass, hvor du frit kan rejse i Europa og Interrail One Country Pass, hvor du kan rejse i et enkelt land. Det rigtige interrail pass kommer helt an på hvor mange dage du ønsker at rejse rundt i Europa.

Sådan udfylder du din rejsekalender (Travel Diary)

Når du rejser med dit interrailpass skal du huske at udfylde din Rejsekalender. Rejsekalenderen er en oversigt over hvilke tog du rejser med og er den del af dit interrailpass som viser gyldigheden af dit pass.

Det er vigtigt at du udfylder din rejsekalender korrekt inden du stiger på toget, da dit interrailpass eller ikke vil være gyldigt til at rejse med det pågældende tog.
Hvis du løber tør for plads i din rejsekalender kan du printe flere sider her.

hvad er en rejsedag
Husk at udfylde din rejsekalender korrekt!

Udfyld dine personlige oplysninger

Et interrailpass er strengt personligt og det er derfor vigtigt at du husker at udfylde dine personlige oplysninger i dit interrailpass inden du hopper på dit første tog. 

Udfyld oplysninger om din rejse

Før du stiger på toget er det vigtigt at du udfylder rejsedetaljer i din rejsekalender. Rejsedetaljerne skal udfyldes fyldestgørende og angive hvilke tog du tager og hvornår du tager dem.

Rejser du for eksempel fra Hamborg til Warszawa og skal skifte tog i Berlin, er det altså ikke nok at skrive at din rejse går fra Hamborg til Warszawa.
Du skal i stedet udfylde hver afgang på din strækning. Derfor vil du skulle udfylde at din rejse går fra Hamborg til Berlin og fra Berlin til Warszawa.

Husk også at angive den korrekte dato for din rejse, da dit interrailpass vil være ugyldigt, hvis datoen er forkert.

Find billige billetter til udlandet her