Tog til Baden-Baden

Tog til Baden-Baden

Tog til Baden-Baden

Baden-Baden er en forholdsvis lille by med blot 54,000 indbyggere. Det ændrer dog ikke på, at byen er rig på historie og kultur. Med en beliggenhed i det sydvestlige Tyskland er der gode transportmuligheder, og derfor er Baden-Baden en oplagt by at inddrage på en togrejse i området.


Findes din ønskede rejse ikke i bookingsystemet? Send os en mail på kontakt@interrailguide.dk

Til og fra Baden-Baden med tog

Det er ganske nemt at tage fra Danmark til Baden-Baden. Hvis du starter i København eller Aarhus, behøver du kun at skifte i Hamborg og enten Karlsruhe eller Frankfurt (du kan selv vælge). Den samlede rejsetid er under 14 timer, når turen planlægges optimalt.

Når først du er i Baden-Baden er der fine togforbindelser til andre tyske byer. Det er nemt at tage på endagsture: Baden-Baden er faktisk selv en populær endagsdestination for rejsende, der er på storbyferie i Frankfurt eller Stuttgart.

Baden-Baden ligger i øvrigt tæt ved den franske grænse. Storbyen Strasbourg er omkring en time væk, og der kræves kun et hurtigt skifte i Offenburg. Hvis du vil rejse mellem grænserne, kan du enten booke almindelig billet med eller gøre brug af et Interrail Pass. For længere rejser anbefaler vi netop et Interrail Pass, da det giver dig mulighed for at udforske mange forskellige steder på samme tur.

Forbindelser fra Baden-baden

TilRejsetidAfgange per dag
Strasbourg 1t 05m 13
Frankfurt Hbf 1t 26m20
Paris 4t 09m22
Freiburg (Breisgau) Hbf41m23
Basel SBB 1t 29m 19
Stuttgart Hbf1t 17m32
Karlsruhe Hbf15m 53
Hamburg Hbf 5t 16m 25
Mannheim Hbf 47m29
Zürich Hb 2t 42m25
Paris Gare de l’Est 4t 09m20
Berlin Hbf 5t 46m26
München Hbf 3t 39m24
Colmar1t 52m25
Kehl52m13
Offenburg15m32

Det kan du opleve i Baden-Baden

Historisk har Baden-Baden altid været kendt for sine kurbade. Det ry strækker sig helt tilbage til romertiden. Selvom Baden-Baden er en lille by, er der både kultur og natur at opleve i området. 

tog til baden-baden

Kurbade

Baden-Baden har et mildt klima, men det mineralrige vand er varmt, og derfor er byen blevet til en af de førende kurbyer i verden.

Hvis du ønsker en stor spaoplevelse, kan du overveje at besøge det traditionelle Friedrichsbad eller det moderne Caracalla. Muligheder er der dog nok af, og du kan med garanti også finde flere kurbade end disse. Friedrichsbad og Caracalla er dog de mest populære, så det er oplagt at starte her. De ligger i øvrigt på samme adresse.

Adresse: Römerpl. 1, 76530 Baden-Baden, og link til deres hjemmeside her.

togbilletter til baden-baden

Lichtentaler Allee

Denne park ligger i midten af byen og anses som et af de mest romantiske steder i hele regionen. Lichtentaler Allee strækker sig længere end to kilometer. Den primære rute igennem parken daterer sig tilbage til 1600-tallet. I øvrigt finder du mere end 300 forskellige arter af træer, mens du passerer forbi. Derfor er Lichtentaler Allee det ultimative sted at tage en rolig gåtur.

Lichtentaler Allee byder desuden på et museum, der både specialiserer sig i kunst og teknologi fra det 19. århundrede.

Adresse: Ludwig-Wilhelm-Strasse, 76530 Baden-Baden

kurgarten baden-baden. Find din togrejse her hos os

Kurgarten

Kurgarten anses som et centrum for byens sociale aktiviteter. Det er en flot offentlig have, der dekoreres forskelligt efter den gældende årstid. Den ligger ganske centralt, og du er omringet af flere af byens bedste attraktioner – heriblandt det kendte Kurhaus. Der er også gode steder at spise nær Kurgarten. Det er nemt at tilbringe et par timer her.

Du kan besøge Kurgarten hele året rundt, men højdepunktet er midt i december. Baden-Baden er nemlig kendt for at have et af Tysklands bedste julemarkeder, og det foregår lige her. Udover en hyggelig stemning har du mulighed for at købe lækkerier, juledekorationer og imponerende stykker håndværk.

Adresse: Kaiserallee 1, 76530 Baden-Baden