Køb din togbillet til udlandet her

Vi kan hjælpe dig med at finde den bedste og billigste togbillet til din rejse i Europa. Uanset om du skal tre uger på interrail eller blot en smuttur til Hamborg i weekenden, sørger vi for togbilletter til dig.

Søg efter dine togbilletter og bestil online her. Efter bestilling vil du modtage din billetter direkte i en e-mail. Billetterne skal printes og tages med på din rejse.
Findes din ønskede rejse ikke i bookingsystemet, så send os en mail på kontakt@interrailguide.dk – Vi kan klare næsten alle ønsker.

Find din togrejse her

Få skræddersyet din togrejse

Det kan være vanskeligt at skulle planlægge en længere togrejse gennem Europa. Kan du rejse i tog med børnene? Skal du vælge at rejse med nattog? Er transporttiden for lang til at det kan betale sig?

Er det første gang du skal afsted på en længere togrejse, eller har du svært ved at gennemskue planlægningen, så tag fat i os på kontakt@interrailguide.dk. Vi hjælper dig med at planlægge rute, finde forslag til overnatning, guide dig til din destination og meget mere.

Rejs på togferie med grøn samvittighed

Togrejser er en af de mindst klimabelastende rejseformer der findes. I grove tal udledes der 37 gram CO2 per kilometer per passager på en gennemsnitlig togrejse. Til sammenligning udledes 223 gram CO2 per passager per kilometer når der rejses med fly.
Alene dette burde være argument nok til at vælge en togrejse frem for at tage flyet på din næste ferie.

Se også: Beregn klimabelastningen på din ferie med Ecopassenger

Er du ikke overbevist? Så tag et kig på vores artikler om klimavenlige togrejser, og se hvordan du kan gøre en forskel for vores klode, uden at gå på kompromis med din ferie.

Læs om vores klimavenlige togrejser her og tag afsted med god klimasamvittighed.

Din vej til billige togrejser

Vi samarbejder med de største Europæiske jernbaner og kan derfor hjælpe dig med at finde de bedste og billigste billetter. Du skal bare kontakte os på kontakt@interrailguide.dk, så sørger vi for at bestille billetterne der passer bedst til din rejse.