Tag med tog til Tyskland

Du kan hurtigt komme med tog til Tyskland fra København, Fredericia, Århus eller Aalborg. En rejse med tog til Tyskland vil typisk betyde at du tager til Hamborg og skifter tog herfra til din ønskede destination.

Find dine billetter her

Rejs klimavenligt til Tyskland

Når du vælger at rejse med tog tager du et vigtigt skridt mod en grønnere fremtid. Togrejser udleder markant færre skadelige partikler end bil- og flyrejser og tog kører oftest på strøm fra vind-, vand og solenergi.

Når du bestiller billetter hos os får du en oversigt over, hvilken belastning din rejse har på klimaet, og hvor meget CO2 du sparer i forhold til at rejse med bil og fly.

Oplev Tyskland med tog

Tyskland er et oplagt rejsemål for dig som gerne vil rejse med tog. Med et meget struktureret jernbanenet er der rig mulighed for at tilbagelægge store afstande hurtigt, og den tyske flåde af moderne højhastighedstog gør din rejse behagelig og afslappende.

Vores naboland mod syd er et meget stort land og åbner derfor op for store muligheder for gode oplevelser. Du kan finde små middelalderbyer, pulserende storbyer, betagende naturoplevelser og flotte strande. Er du til den gastronomiske oplevelse, kan du tage turen gennem tysklands mange vindistrikter og nyde mad og drikke i verdensklasse. Kombiner eventuelt vin-rejsen med et spa-ophold og overnat på et historisk slot.

Er du mere til fest og farver byder Tysklands storbyer på masser af store musik- og nattelivs-oplevelser som f.eks den eksklusive natklub Berghein i Berlin med fest på fem etager.

tog til tyskland
Tag med tog til Tyskland og oplev sydtysklands bjerglandskaber

Interrail i Tyskland

Skal du på interrail fra Danmark er det svært ikke at rejse gennem Tyskland for at nå din destination. Men du behøver faktisk ikke at rejse ud af Tyskland for at få en god interrailtur. Vil du gerne have en billig rejse med interrail, så kan du passende planlægge din rejse i Tyskland. Med One-Country Pass kan du rejse så meget du vil, så længe du bliver inden for grænsen.

Tyskland er så stort at du kan opleve store kulturforskelle, vandre i bjerge og nyde det rolige liv ved stranden. Tag for eksempel et par dage i bjergene ved grænsen til Østrig og nyd det rolige alpeliv, og når det bliver for kedeligt kan du tage toget til Nürnberg og køre vaskeægte racerløb på Nordschleife. Mulighederne er mange når du rejser med tog til Tyskland.

Gennemrejse i Tyskland

Tyskland er et godt udgangspunkt hvis du vil videre ud i Europa med tog. Du kan nemt finde ruter fra de største tyske byer til grænselande som Holland, Belgien, Frankrig, Østrig og Polen. Oplev for eksempel den polske by Poznan, som kun ligger 2 timer med tog fra Berlin.