Tog til Berlin: Oplev Tysklands hovedstad med interrail (2023)

Tog til Berlin: Oplev Tysklands hovedstad med interrail (2023)

Overvejer du at tage et smut med tog til Berlin? Slip for at tænke på parkering, og tag toget til Berlin. Det er nemt og bekvemt.

Berlin er en unik by, som byder på en masse spændende og oplevelsesrige seværdigheder. Rejs billigt med tog til Berlin og slip for at bruge en masse penge på benzin og parkering. Med toget sætter du dig blot ombord og venter på at toget ankommer til hovedstaden. Vi kommer her med vores bud på hvad du bør se og opleve i hovedstaden:

Seværdigheder i Berlin

 • Brandenburger Tor: Den største og sidste bevarede byport i Berlin. Symbol på Tysklands genforening.
 • Den Tyske Forbundsdag: Tysklands parlament
 • Holocaust-mindemærket: Mindesmærke for de jøder der blev myrdet i Europa
 • Berliner Dom: Domkirken i Berlin
 • Berlin Zoo: En af Tysklands største zoo. Her finder du over 20.000 dyr.
 • Tiergarten: Berlins svar på Hyde Park i London eller Central Park i New York
 • Checkpoint Charlie: Den mest kendte grænseovergang mellem Øst- og Vestberlin
 • East Side Gallery: Resterne af Berlinmuren som faldt i 1989
 • Fjernsynstårnet i Berlin: 368 meter højt tårn med restaurant/cafe i toppen
 • Alexanderplatz: Midtpunkt i centrum af Berlin

Dette er blot nogle af de seværdigheder du kan opleve i Berlin. Hvor mange dage du skal bruge i Berlin, afhænger helt af hvor meget du ønsker at opleve og hvor meget du ønsker at sætte dig ind i byens historie. Vi kommer her med nogle forslag til billige og gode overnatningsmuligheder i Berlin:

5 bud på gode og billige hostels I Berlin

 1. Circus Hostel: Dette hostel ligger cirka 1 km fra centrum i Berlin og priserne ligger fra 478 kroner pr. nat for et privatværelse og cirka 188 kroner for en plads i en sovesal. Dette hostel er godt anmeldt af tidligere besøgende og har fået 9,2 ud af 10 stjerner fra over 6000 besøgende.
 2. St. Christophers Berlin Mitte: Dette hostel ligger cirka 1,3 km fra centrum. Et privat værelse koster cirka 505 kroner pr. nat, hvor en plads i en sovesal koster cirka 116 kroner. Der er knap 8000 besøgende som har givet deres anmeldelse og dette hostel scorer 8,7 stjerner ud af 10.
 3. Sunflower Hostel: Dette hostel ligger cirka 2,9 km fra centrum. Prisen for et privatværelse ligger på cirka 469 kroner, hvor en plads i en sovesal koster cirka 157 kroner. Hotellet er godt anmeldt af over 3000 besøgende og har 8,6/10 stjerner.
 4. St. Christophers Berlin Alexanderplatz: Endnu et hostel af St. Christophers. Dette hostel ligger blot 500 meter fra centrum og koster cirka 433 kroner pr. nat for et privatværelse. En plads i sovesalen koster blot 102 kroner. Dette hostel har over 13.000 anmeldelser og score 8,5/10 stjerner.
 5. Kiez Hostel Berlin: Dette hostel ligger cirka 2,9 km fra centrum. Prisen for et privatværelse er cirka 585 kroner, hvor det koster 151 kroner for en plads i sovesal. Dette hostel har 9,3 stjerner ud af 10, baseret på knap 1000 anmeldere.

Vi anbefaler at have en god rygsæk med, når man rejser med tog og interrail. Vi håber at du er blevet inspireret til at tage en tur med tog til Berlin. Ellers er der ikke meget andet end at ønske dig: “Gute Fahrt nach Berlin”. 🙂