Tog til Frankrig

Frankrig er det land i verden, der får flest internationale turister hvert år. Det forstår vi godt, da hovedstaden Paris har vidunderlige ting at byde på, og da der er mange måder at komme til byen på – blandt andet med tog.

Men Frankrig er meget mere end bare Paris: Kulturen er unik, sproget er interessant, og det vrimler med gode rejsemål. Hvis du ønsker at tage et tog til Frankrig, så kan du finde dine billetter her – desuden kan du få yderligere informationer om landet, dets byer, hvordan du kommer nemmest rundt, og hvilke ting du skal se undervejs.

Billige billetter til Frankrig

Klimavenlig rejse til Frankrig

Det virker umiddelbart nemmest at tage flyet til Frankrig. Der er trods alt direkte ruter til Paris fra både København og Billund.

Men togrejser er et glimrende alternativ. Det er en af de mest miljøvenlige måder at rejse på, da togrejser udleder betragteligt færre skadelige partikler end bil- og flyrejser.

Da Frankrig samtidig ligger inden for en overskuelig afstand af Danmark, kan du stadig komme frem på en enkelt dag – helt uden at skulle vente i en lufthavn eller koncentrere dig om at køre bil. Mange af de mindre franske rejsemål har heller ikke deres egne lufthavne, så hvis du er vild med Frankrig og gerne vil gå mere i dybden med landet, så er togrejser vejen frem.

Ydermere donerer vi 10 kroner til Plant Et Træ for hver solgte billet, når du køber dine billetter her hos os. Du får også en oversigt over din rejses samlede CO2-belastning, som viser besparelsen sammenlignet med bil- og flyrejser.

Oplev Frankrig med tog

Frankrig er et imponerende land, og med stabile og hurtige jernbaner er det nemt at komme rundt med tog.

Det mest oplagte rejsemål er selvfølgelig Paris. Uden tvivl en af verdens mest romantiske byer, som rangerer helt i top når det gælder mad, kunst og kultur. Herfra kan du nemt komme videre til mange andre franske byer. Enten til nærliggende nordlige byer eller direkte sydpå til Middelhavskysten med højhastighedstog.

Nogle af Frankrigs sydlige byer er nemlig også enormt interessante: Fra Paris kan du til syd-centrale Lyon på bare to timer. Du kan også tage helt ned til havnebyen Marseille på lidt over 3 timer. Her er der flotte kirker, interessante museer og mulighed for at sejle ud på Middelhavet.

Andre områder, der kan besøges med tog, er det unikke vestlige Frankrig som er væsentligt mindre turistet end resten af landet. Bjerglandskabet ved pyrenæerne er også noget unikt. Og hvis du vil videre til et andet land med tog, så er det heller intet problem: Der er regelmæssige forbindelser til både Tyskland, Belgien, Schweiz, Italien og Spanien.

Bestil din billet her

Søg efter dine togbilletter og bestil online her. Efter bestilling vil du modtage din billetter direkte i en e-mail. Billetterne skal printes og tages med på din rejse.
Findes din ønskede rejse ikke i bookingsystemet, så send os en mail på kontakt@interrailguide.dk – Vi kan klare næsten alle ønsker.

Interrail i Frankrig

Mange rejsende vælger at tage på Interrail i Frankrig. Du kan enten bestille et One Country Pass som dækker alle togrejser inden for de franske grænser – eller du kan bestille et Global Pass, hvis du også forventer at besøge andre lande på turen. Varigheden kan optimeres efter dine egne præferencer.

Dit Interrail-pass er gyldigt på de fleste togstrækninger i Frankrig, men i nogle tilfælde er det nødvendigt at reservere pladsbillet ved siden af. For flere informationer herom kan du læse vores fulde artikel om Interrail i Frankrig.