Tog til Spanien

Tag med tog til Spanien og oplev storbyliv i palmernes skygge, fantastisk natur, lange strande og stemningfulde landsbyer. I Spanien er der noget til enhver smag.
Der er rigtig mange muligheder for at få en fantastisk togrejse i Spanien, uanset om du rejser gennem landet som en del af din interrail, eller blot rejser med tog gennem Spanien.

Find billige billetter her

Oplev Spanien med tog

Tognettet i Spanien er særdeles veludført og du kan læne dig tilbage i et af de mange højhastighedstog og se det smukke landskab suse forbi. De fleste højhastighedstog i Spanien har en restaurantvogn, hvor du kan nyde et friskt tilberedt måltid. Togene er moderne og sæderne er komfortable, så du er sikret en behagelig tur.

Hvis du rejser på interrail i Spanien, skal du være opmærksom på at der tit er krav til pladsreservation. Især langdistance- og højhastighedstog har krav om dette, men du kan selvfølgelig vælge at tage de langsommere regionaltog, hvis du har tiden til det. Det kan dog ofte være givet godt ud at lægge de ekstra penge for en pladsbillet til de hurtigere ruter.

Bjerge, vin og god mad

I Spanien kan du opleve flotte bjergrige landskaber med gode vandremuligheder og tage på opdagelse i vindistrikter, hvor man ofte kan få en rundvisning med tilhørende vinsmagning på slottene. Et distrikt som er et besøg værd er Zaragoza, som nemt kan nås med tog fra Barcelona.

Spanien byder også på mange lækre specialiteter, og du kan hurtigt finde mange lækre lokale delikatesser både i stor- og landsbyer. Rejser du langs kysten kan du ofte finde gode restauranter med traditionelle fiskeretter og lækker lokal vin.

tog til spanien
Zaragoza byder både på kultur, fantastiske solnedgange og lækker lokal vin.

Interrail i Spanien

Rejser du på interrail i Spanien, bør du undersøge dine ruter grundigt, inden du hopper på toget. Er der distancer som er vigtige at tilbagelægge på kort tid, kan det godt betale sig at betale for en pladsbillet til højhastighedstog.

Er der ruter på din rejse som ikke nødvendigvis skal overstås hurtigt, kan du udnytte muligheden for at se de mere lokale små byer og rejse med regionaltog. Du kan eventuelt dele de lange distancer over i to, og tage en overnatning i en landsby der ikke er i turistbogen. Det spanske folk er meget imødekommende, og der er noget særligt over at overnatte på et lille lokalt guesthouse, i en landsby man aldrig har hørt om.