Tog til Sevilla

Tog til Sevilla

Tog til Sevilla

Sevilla, den fjerdestørste by i Spanien, er en by med en imponerende historie dateret tilbage til romernes tid. Fra at udforske et gigantisk palads til at lære mere om tyrefægtningens historie tilbyder Sevilla utallige aktiviteter. Flamencodans, tyrefægtning og en eftermiddagssiesta er blot nogle af de ting, der kendetegner den historiske og charmerende by. Disse kulturelle traditioner er nemlig fremtrædende aspekter af livet i Sevilla. Sevillas charmerende brostensbelagte gader på begge sider af Guadalquivir- floden og den arkitektoniske pragt af landemærker som Plaza de España, Real Alcázar og katedralen i Sevilla skaber en nostalgisk atmosfære. Rejsende, der sætter pris på historie og afslappede gåture langs smalle gader og flotte bygninger, vil nyde at besøge denne spanske by.

Tog til og fra Sevilla

Med et tog til Sevilla får du mulighed for en fantastisk og uforglemmelig togtur ned gennem Europa. Du kan rejse med tog til Sevilla fra både København og Aarhus samt andre større byer i Danmark. Som regel skal du foretage omkring otte togskift (sommetider mere eller mindre) alt efter hvilken rute, du vælger. Den gennemsnitlige rejsetid med tog fra Danmark til Sevilla er på omkring 40 timer. Rejsetiden kan dog være en smule kortere samt en del længere afhængig af, hvilke toge du tager. For en mere behagelig rejse kan det derfor være en god idé at stoppe i flere byer. På togrejsen kan du eksempelvis skifte tog i storbyer såsom Frankfurt, Paris og Barcelona. Herved kan du overnatte flere af disse steder og opleve andre europæiske byer ned gennem Europa på din tur til Sevilla.

Findes din ønskede rejse ikke i vores bookingsystem, så send os en mail på kontakt@interrailguide.dk – Vi kan klare næsten alle ønsker.

Togforbindelser til og fra Sevilla

TilRejsetidAfgange per dag
Cordoba 41m33
Madrid 2t 25m 25
Málaga1t 50m15
Granada2t 22m8
Barcelona 5t 32m16
Cádiz1t 31m16
Málaga-María Zambrano1t 50m15
Valencia3t 54m 17
Madrid Atocha2t 25m24
Jerez de la Frontera49m 16
Paris 33t 52m 1
Lissabon 27t 56m1
Ronda2t 48m1
Toledo3t 12m14
Huelva1t 34m2
Faro26t 33m1
Barcelona Sants5t 32m16
Puerto de Santa María59m16
Algeciras5t 05m1

Oplevelser i Sevilla

Katedralen i Sevilla

Katedralen i Sevilla er en seværdig, du skal besøge, når du er i Sevilla. Det er den største gotiske katedral og den tredjestørste kirke i verden. Den er kendt for at være en storslået kirke, der absolut fortjener at være på UNESCOs Verdensarvsliste. I katedralen finder du blandt andet Christopher Columbus’ grav. Når du besøger katedralen, skal du sørge for at tage op i Giralda-tårnet. Her får du nemlig en fantastisk udsigt over hele byen.

Plaza de España

Et andet sted, du ikke må gå glip af, er Plaza de España. Pladsen er et berømt vartegn i Sevilla, der imponerer med sin skala, omkringliggende arkitektur og storhed. Den er fyldt med spansk kulturhistorie og er hele 50.000 kvadratmeter. Pladsen blev bygget i 1929 til den store Ibero-amerikanske udstilling. En af de bedste ting, at lave i Sevilla, er at tilbringe et par timer ved dette storslåede torv. Den unikke stil og den magiske atmosfære ved pladsen gør Plaza de España til en utrolig attraktion!

Real Alcázar (Sevilla Palads)

Det mest kendte syn i Sevilla er Real Alcázar. Paladset ligger i hjertet af Sevilla og er et af de ældste paladser, der stadig er i brug i Europa. Det er et palads, der kombinerer elementer af flere stilarter såsom maurisk, gotisk, renæssance og barok. Alcázar var engang et fort for guvernører i Sevilla og har gennem årene været hjemsted for spanske monarker herunder den spanske kongefamilie, der bruger de øverste etager, når de er i byen.