Tog til Frankfurt Am Main

Tog til Frankfurt Am Main

Togbilletter til Frankfurt Am Main

Tag med tog til Frankfurt am Main (i daglig tale Frankfurt) og oplev Europas Manhattan. Med de karakteristiske skyskrabere som byder dig velkommen når du roligt triller ind mod perronen, leder hurtigt tankerne hen på New Yorks ikoniske skyline. Frankfurt er beliggende ved floden Main, og har derfor fået kælenavnet Mainhattan.

Frankfurt byder på en klassisk storbyferie. Der er gode muligheder for shopping, lækre spisesteder og sightseeing med den hyggelige Ebbelwei Express sporvogn. Efter en lang dag med oplevelser kan du slappe af med et lækkert glas æblevin på en af byens mange barer.


Findes din ønskede rejse ikke i bookingsystemet? Send os en mail på kontakt@interrailguide.dk

Tog til og fra Frankfurt

Stationen i Frankfurt fungerer som et trafikknudepunkt i Tyskland, og du kan nemt komme videre rundt i landet herfra. I omegnen af Frankfurt finder du byer som Darmstadt, Heidelberg, Mannheim Stuttgart og Bonn, som alle kan kombineres med en rejse til Frankfurt. Rejser du fra Danmark til Frankfurt, kan du klare turen med et enkelt skift i Hamborg.

Frankfurt Hauptbahnhof er en af Europas største og travleste banegårde med over 350.000 rejsende om dagen. Stationen har 5 afgangshaller og er placeret i centrum af byen. Inde i stationsbygningen finder du masser af restauranter og butikker som kan beskæftige dig mens du venter på toget.

Forbindelser fra Frankfurt Am Main

TilRejsetidAfgange per dag
Paris 3t 53m15
Köln 1t 09m 59
München 3t 08m23
Strasbourg2t 02m18
Berlin 4t 10m43
Bruxelles 2t 57m22
Heidelberg50m64
Hamburg 3t 31m 26
Wien 6t 23m18
Stuttgart2t 01m 41
Nürnberg2t 02m 28
Milano 7t 34m23
Amsterdam 3t 59m21
Düsseldorf 1t 26m38
London 6t 36m17
Zürich 3t 54m21

Det kan du opleve i Frankfurt

Frankfurt er en gammel by, men de fleste seværdigheder er relativt nye. Efter Anden Verdenskrig blev byen genopbygget og de fleste seværdigheder i byen er derfor fra tiden efter krigen. Det betyder dog langt fra at byen ikke har noget at byde på.

tog til frankfurt

Brug tid med Goethe

Goethe er den mest berømte forfatter i Tyskland. Goethe blev født i Frankfurt i 1749 og voksede op i et hus som i dag er lavet til et museum. Det originale hus blev dog bombet i krigen, så det hus der står i dag, er en genopbygget version af forfatterens barndomshjem. Gå på opdagelse i Goethes studie, hvor nogle af hans mest kendte værker blev til, bl.a. “Den Unge Werthers lidelser”

Goethe House and Museum. Grosser Hirschgraben 23-25, Frankfurt am Main.

frankfurt am main tog

Nyd et glas Ebbelwoi

Dette er en af de ting som man skal opleve når man er i Frankfurt – i hvert fald hvis man spørger de lokale. Ebbelwoi er en lækker æblevin, som nydes bedst langs floden Main. Læn dig tilbage og nyd den ikoniske skyline og se de lokale slentre forbi, mens du skåler i et godt glas Ebbelwoi.

frankfurt hbf

Det hippe og det dunkle

Omkring Frankfurt Hauptbahnhof har området de seneste år fået en ansigtsløftning. For ikke så mange år siden var området Bahnhofsviertel et sted man helst ikke skulle besøge, og kvarteret er stadig i dag lidt barskt. Området huser hippe kunstgallerier, klubber og restauranter side om side med Frankfurts Red-light district. Så er du til en lidt uformel omgang og vil have en på opleveren så er Bahnhofsviertel et sted for dig.