Tog til Amsterdam

Tog til Amsterdam

Tog til Amsterdam

Tag med tog til Amsterdam og oplev de hyggelige kanaler, smalle stræder og det syndige Red Light District. Amsterdam byder på oplevelser for både store og små. Byen er præget af et enorm frisind, som gør at man altid føler sig velkommen.


Findes din ønskede rejse ikke i bookingsystemet? Send os en mail på kontakt@interrailguide.dk

Til og fra Amsterdam med tog

Amsterdam Centraal ligger i hjertet af Amsterdam, og du skal ikke tage mange skridt udenfor før du befinder dig i midten af det hele. Udover at være centrum for byen, spiller stationen også en central rolle for den offentlige transport til og fra, og i, Amsterdam. Herfra kan du både finde tog til ind- og udland, tage en sporvogn, en bus, eller selvfølgelig hoppe på en bycykel som de lokale.

På stationen kan du leje lockers til bagage eller du kan gå på opdagelse i de mange butikker i det store shoppingcenter som du finder på stationen. Du kan selvfølgelig også få et godt måltid på en af de mange restauranter eller caféer.

Forbindelser fra Amsterdam

TilRejsetidAfgange per dag
Paris 3t 16m31
London4t 35m 19
Bruxelles 1t 46m50
Rotterdam32m191
Eindhoven1t 06m130
Berlin 6t 05m32
Brügge2t 38m67
Lille2t 28m 32
Frankfurt3t 44m35
Antwerpen1t 08m 53
Haag 36m 113
Köln 2t 33m51
Zandvoort aan Zee25m40
Lyon 5t 38m34
Milano 11t 18m35
Düsseldorf 2t 04m45
Luxembourg 5t 28m47
Rotterdam32m188

Oplevelser i Amsterdam

tog til amsterdam

Kanalrundfart om aftenen

Hop på båden og bliv betaget af Amsterdam by night. Driv roligt gennem byen og nyd det flotte syn af byen fra kanalernes rolige vande. Bådene sejler hele året rundt – så længe vejret tillader det.

seværdigheder i amsterdam

Anne Franks hus

Se huset hvor historien om hvordan en familie og deres venner skjulte sig for nazisterne under Anden Verdenskrig. Historien er dokumenteret af den lille Anne Frank som skrev dagbog under besættelsen. Oplev denne skræmmende og livsbekræftende del af verdenshistorien på helt tæt hold.

togbilletter til amsterdam

Red Light District

Man kan ikke nævne Amsterdam uden at nævne Red Light District. På trods af det voksne tema, er der ingen fare ved at tage børnene med rundt i de små gader i dagtimerne. Oplevelsen er mere ordentlig end manges fordomme siger. Vil du have hele historien med om området kan du booke en guidet tur i dagtimerne i området her.