Tog til Düsseldorf

Tog til Düsseldorf

Bestil togbilletter til Düsseldorf

Med tog til Düsseldorf – hovedstaden i delstaten Nordrhein-Westfalen med mere end 600.000 indbyggere.

Byen er kendt som et finansielt knudepunkt, men også som en by der rummer meget kunst og kultur. Byen rummer hele 26 museer og mere end 100 gallerier, samt verdens største modemesse.

Klimabelastning København – Düsseldorf

tog til düsseldorf
Graferne er delt op i klimaaftryk fra tog-, bil- og flyrejse. Tager du cyklen hele vejen udleder du intet CO2.

Oplevelser i Düsseldorf

1. Altstadt

Dusseldorfs gamle bydel (Altstadt) er utrolig velbevaret og bør være på din To-Do liste over attraktioner i Düsseldorf. Skulle du blive sulten, har Altstadt et restaurant kvarter med omkring 260 restauranter og caféer indenfor en kvadratkilometer. The Go-To place i den gamle bydel er bl.a. Marktplatz, hvor du finder det imponerende rådhus (Rathaus) og en stor rytterstatue af kejser John William II opført i 1711.

En anden attraktion der er værd at besøge er Hetjens Museum, der er dedikeret til mere end 8000 års keramik, porcelæn og lergods fra hele verden.

Efter at have udforsket den gamle bydel, kan du slå et smut forbi det nærliggende Ehrenhof-distrikt, hvor du bl.a. kan opleve Tonhalle. En koncertsal, der blev bygget tilbage i 1926, og som i dag danner grundlag for byens symfoniorkester.

2. Medienhafen

Modsat mange andre storbyer har Düsseldorf givet sine havneområder unikke særpræg og tilpasset dem sine fremtidige borgere bedst muligt. Det kan bl.a. ses i Medienhafen der som nedlagt industriområde har stået som et tomt kanvas, hvor kunstnere som Frank O. Gehry, David Chipperfield, Joe Coenen, Steven Holl og Claude Vasconi fået lov til at udfolde deres kreative evner.

Siden 90’erne er havneområdet blevet omdannet til et moderne kontorområde for store modebrands, mediehuse, reklamebureauer, men også et sted med kulinariske oplevelser.

3. Hofgarten

Trænger du til at hvile benene og opleve noget grønt kunne du passende smutte forbi den flotte park Hofgarten. Hofgarten er Tysklands første offentlige park, blev opført i 1770 og er på mere end 27 hektar.
Det store område er designet i engelsk landskabsstil og rummer omfattende enge og skovområder samt talrige vandløb og damme. Blandt dens mange bemærkelsesværdige bygninger er den barokke Hofgärtnerhaus. Det er også værd at besøge Schloss Jägerhof, som er en tidligere jagthytte bygget i rokokostil i 1763. I dag er bygningen hjemsted for byens Goethe-Museum med sin rige samling af artefakter og udstillinger dedikeret til Tysklands største forfatter og digter.

Luk menu
×

Kurv