Tog til Düsseldorf

Tog til Düsseldorf

Tog til Düsseldorf

Tag med tog til Düsseldorf – hovedstaden i delstaten Nordrhein-Westfalen med mere end 600.000 indbyggere.

Byen er kendt som et finansielt knudepunkt, men også som en by der rummer meget kunst og kultur. Byen rummer hele 26 museer og mere end 100 gallerier, samt verdens største modemesse.


Findes din ønskede rejse ikke i bookingsystemet? Send os en mail på kontakt@interrailguide.dk

Til og fra Düsseldorf med tog

Düsseldorf station blev ombygget i 1930’erne da den originale station var blevet for lille til at håndtere de mange daglige afgange og passagerer. Den nye station blev tegnet af arkitekterne Krüger og Eduard Behne, og byder dig velkommen med sit karakteristiske klokketårn og enorme velkomsthal. Der er rundt regnet 250.000 passagerer der rejser via Düsseldorf Hbf. dagligt, og her stopper i omegnen af 300 tog hver dag. Fra stationen kan du komme videre med ICE-, IC-, EC-, nattog, regionaltog og den tyske S-bahn. Som noget nyt kan du også rejse med det bæredygtige Flixtrain.

Forbindelser fra Düsseldorf

TilRejsetidAfgange per dag
Paris 3t 51m26
London5t 35m 15
Venlo1t 8m18
Amstedam 2t 15m36
Köln 22m118
Eindhoven1t 42m23
Wien 8t 10m20
Bruxelles 2t 18m26
Arnhem1t 16m25
Berlin 4t 13m 21
Bonn44m 51
Frankfurt 1t 26m52
München 4t 45m30
Utrecht 1t 49m28
Strasbourg 3t 20m25
Milano 9t 2m23
Antwerpen2t 55m40

Det kan du opleve i Düsseldorf

tog til düsseldorf

Altstadt

Dusseldorfs gamle bydel (Altstadt) er utrolig velbevaret og bør være på din To-Do liste over attraktioner i Düsseldorf. Skulle du blive sulten, har Altstadt et restaurant kvarter med omkring 260 restauranter og caféer indenfor en kvadratkilometer. The Go-To place i den gamle bydel er bl.a. Marktplatz, hvor du finder det imponerende rådhus (Rathaus) og en stor rytterstatue af kejser John William II opført i 1711.

En anden attraktion der er værd at besøge er Hetjens Museum, der er dedikeret til mere end 8000 års keramik, porcelæn og lergods fra hele verden.

Efter at have udforsket den gamle bydel, kan du slå et smut forbi det nærliggende Ehrenhof-distrikt, hvor du bl.a. kan opleve Tonhalle. En koncertsal, der blev bygget tilbage i 1926, og som i dag danner grundlag for byens symfoniorkester.

togbilletter düsseldorf

Medienhafen

Modsat mange andre storbyer har Düsseldorf givet sine havneområder unikke særpræg og tilpasset dem sine fremtidige borgere bedst muligt. Det kan bl.a. ses i Medienhafen der som nedlagt industriområde har stået som et tomt kanvas, hvor kunstnere som Frank O. Gehry, David Chipperfield, Joe Coenen, Steven Holl og Claude Vasconi fået lov til at udfolde deres kreative evner.

Siden 90’erne er havneområdet blevet omdannet til et moderne kontorområde for store modebrands, mediehuse, reklamebureauer, men også et sted med kulinariske oplevelser.

seværdigheder düsseldorf

Hofgarten

Trænger du til at hvile benene og opleve noget grønt kunne du passende smutte forbi den flotte park Hofgarten. Hofgarten er Tysklands første offentlige park, blev opført i 1770 og er på mere end 27 hektar.
Det store område er designet i engelsk landskabsstil og rummer omfattende enge og skovområder samt talrige vandløb og damme. Blandt dens mange bemærkelsesværdige bygninger er den barokke Hofgärtnerhaus. Det er også værd at besøge Schloss Jägerhof, som er en tidligere jagthytte bygget i rokokostil i 1763. I dag er bygningen hjemsted for byens Goethe-Museum med sin rige samling af artefakter og udstillinger dedikeret til Tysklands største forfatter og digter.