Tog til Utrecht

Tog til Utrecht

minuts

Bestil togbilletter til Utrecht

Tag med tog til Utrecht – Den gamle Universitetsby i Holland.
Utrecht er fyldt med liv og er kendt for sit bycentrum med cafeer og restauranter langs de mange hyggelige kanaler. Hop på cyklen og tag en tur rundt i Utrechts historiske centrum og bliv betaget af de mange slotte og kirker. 

Klimabelastning København – Utrecht

tog til utrecht
Graferne er delt op i klimaaftryk fra tog-, bil- og flyrejse. Tager du cyklen hele vejen udleder du intet CO2.

Oplev Utrecht – 3 ting du bør gøre

1. Gør som de lokale

Efter en lang dag med arbejde tager de lokale ud og spiser fingermad på en bar og nyder en lokal øl fra De Leckere. Hop med på vognen og nyd en hyggelig autentisk aften i Utrecht. Hvis du hellere vil have et mere solidt måltid, byder Utrecht på et kæmpe udvalg af gode restauranter og cafeer – mange af dem med borde helt ud til de små kanaler.

2. Hop på cyklen

Hollænderne er, ligesom danskerne, svært glade for at cykle. Forén de to kulturer med vores fælles interesse og tag cyklen rundt i det hyggelige centrum af byen. Arkitekturen er både imponerende og hyggelig og de mange små kanaler gør bestemt ikke udsigten værre. 

3. Lille sommerfugl

I sommermånederne kan du i den botaniske have opleve eksotiske sommerfugle på nær hold. Når blomsterne blomstrer i sommeren tiltrækker det et væld af sommerfugle og i de store drivhuse kan du møde sommerfugle fra Sydamerika, Asien, Afrika og Australien.

Luk menu
×

Kurv