Tog til Utrecht

Tog til Utrecht

Tog til Utrecht

Tag med tog til Utrecht – Den gamle Universitetsby i Holland.
Utrecht er fyldt med liv og er kendt for sit bycentrum med cafeer og restauranter langs de mange hyggelige kanaler. Hop på cyklen og tag en tur rundt i Utrechts historiske centrum og bliv betaget af de mange slotte og kirker. 


Findes din ønskede rejse ikke i bookingsystemet? Send os en mail på kontakt@interrailguide.dk

Tog til og fra Utrecht

Fra Utrecht Centraal har du et væld af muligheder for at rejse videre ud i verden, eller bare i Utrecht by. Stationen fungerer ikke kun som togstation, men også som busstation, og endda som parkeringshus for cykler.

Stationen består af 16 peronner, har omkring 1000 afgange om dagen og der rejser lidt over 194.000 passagerer til og fra stationen hver dag. Stationens centrale beliggenhed i Holland gør Utrecht Centraal til en af de vigtigste forbindelsespunkter for togtrafikken i Holland.

Forbindelser fra Utrecht

TilRejsetidAfgange per dag
Paris 3t 35m19
Amsterdam 15m 132
Bruxelles 2t 05m43
London4t 54m11
Berlin 5t 47m32
Düsseldorf 1t 39m29
Eindhoven49m97
Groningen1t 53m 36
Maatstricht1t 52m62
Rotterdam28m 73
Lille2t 47m 20
Frankfurt 3t 19m21
Haag 37m74
Köln 2t 08m34
Antwerpen1t 27m47

Oplev Utrecht – 3 ting du bør gøre

togbilletter til holland

Gør som de lokale

Efter en lang dag med arbejde tager de lokale ud og spiser fingermad på en bar og nyder en lokal øl fra De Leckere. Hop med på vognen og nyd en hyggelig autentisk aften i Utrecht. Hvis du hellere vil have et mere solidt måltid, byder Utrecht på et kæmpe udvalg af gode restauranter og caféer – mange af dem med borde helt ud til de små kanaler.

tog til utrecht

Hop på cyklen

Hollænderne er, ligesom danskerne, svært glade for at cykle. Forén de to kulturer med vores fælles interesse og tag cyklen rundt i det hyggelige centrum af byen. Arkitekturen er både imponerende og hyggelig og de mange små kanaler gør bestemt ikke udsigten værre. 

botanisk have i utrecht. Tag tog fra København til Utrecht

Lille sommerfugl

I sommermånederne kan du i den botaniske have opleve eksotiske sommerfugle på nær hold. Når blomsterne blomstrer i sommeren tiltrækker det et væld af sommerfugle og i de store drivhuse kan du møde sommerfugle fra Sydamerika, Asien, Afrika og Australien.