Togbilletter til Köln

Köln er en storby med mere end en million indbyggere. Det er en af Tysklands vigtigste byer, og da der er gode togforbindelser til og fra Köln, er det en oplagt destination, hvis du gerne vil på en længere togrejse.

Der er klassiske såvel som nye attraktioner i Köln. Byen er ret undervurderet blandt rejsende, men i løbet af de seneste par år har den fået mere opmærksomhed.

Rejsedetaljer

· Rejsetiden er ca. 9,5 timer fra København
· Pladsreservation påkrævet
· Rejs i moderne ICE tog
· Skift tog i Hamborg

Priser fra 522 DKK

Bestil billetter til Köln - Modtag uforpligtende tilbud

Indtast venligst dine kontaktoplysninger - Vi bruger udelukkende dine oplysninger til at sende dig det forespurgte tilbudsmateriale

Dato for din togrejse

Vælg venligst dato for ud- og eventuel hjemrejse

Passagerer

Vælg venligst antal passager og alder på passagerer

Særlige ønsker

Angiv venligst hvis du har særlige ønsker til din rejse i tekstfeltet herunder

  • Kontaktoplysninger
  • Rejsedetaljer
  • Passagerer
  • Særlige ønsker

Kontaktoplysninger

Navn

Email

Telefon

Rejsedetaljer

Jeg vil gerne rejse fra:

Ønsker du returrejse?

Udrejse

Hjemrejse

Passagerer

Voksne (over 16 år)

Unge (15 år)

Børn (6-14 år)

Børn (0-5 år)

Særlige ønsker

F.eks: Jeg vil helst rejse om formiddagen

Klimabelastning København – Köln

tog til köln
Graferne er delt op i klimaaftryk fra tog-, bil- og flyrejse. Tager du cyklen hele vejen udleder du intet CO2.

Oplev Prag – 3 ting du ikke må gå glip af

Köln er en af de ældste byer i det centrale Europa og byder derfor på en masse historiske seværdigheder. Den formår dog også at holde sig moderne i form af flere nye attraktioner.

1. Kölner Dom

Kölner Dom er det tyske navn for Kölns store domkirke. Denne domkirke er den mest kendte bygning i byen, og den er elsket af de fleste – både af de lokale indbyggere i Köln, men så sandelig også af de rejsende, der kommer forbi.

Domkirken står i gotisk stil. Man begyndte at bygge den i 1248, men den blev først fuldført i 1880. Kölner Dom står på UNESCO’s verdensarvsliste, og det er den attraktion i byen, der får mest opmærksomhed af turister. Den bør absolut opleves – også indvendigt!

2. Hele den gamle bydel

Hele Kölns gamle bydel har en del at byde på. Udover domkirken er der også mange mindre kirker, der alle er smukke og historiske. Du finder mange unikke forretninger, flere gode restauranter og caféer – alle i en yderst lokal stil.

Vi anbefaler, at du ser Kölns rådhus, som netop ligger i den gamle bydel. Det er nemlig det ældste rådhus i hele Tyskland, som stadig benyttes i dag. Rådhuset har en historie på mere end 900 år, så den har været et politisk centrum i både middelalderen, renæssancen og selvfølgelig også i nyere tid.

3. Bådtur langs Rhinen

Köln ligger lige op af floden Rhinen. Her er det muligt at tage en bådtur, hvor du kan få en virkelig unik oplevelse. Det giver dig nemlig mulighed for at se byen fra en helt anden vinkel. Mange af byens seværdigheder, heriblandt domkirken, er utroligt flotte – selv når der er lidt afstand. En bådtur giver dig det fulde overblik over Köln, og det behøver ikke at tage mere end en time eller to.

Du kan booke en panoramabådtur hjemmefra, hvor du kommer til at sejle forbi flere af byens største monumenter og lærer en del om byens historie. Du kan dermed nyde den smukke udsigt og få en kulturel oplevelse af de helt store.

Til og fra Köln med tog

Der er ingen direkte tog til Köln fra Danmark, men det er muligt at komme dertil med et enkelt stop i Hamborg, hvis du starter i København eller Aarhus. Billetten kan sagtens bookes for hele strækningen, så det er det mindste problem. Normalt vil hele turen tage omkring 9 timer, så du får en del at se på vejen.

Hvis du vil videre fra Köln til en anden europæisk destination, har du også rigtigt mange muligheder. En tur til en anden tysk by – for eksempel Bonn, Düsseldorf eller Frankfurt – er oplagt. Men Köln ligger også forholdsvis tæt på både Holland, Belgien, Luxembourg og Frankrig, så hvis du planlægger en Interrail-rejse, kan du også sagtens fortsætte til et nyt land. I så fald er Köln et glimrende udgangspunkt.


Bestil billige togbilletter her