Tog til Innsbruck

Tog til Innsbruck

Tog til Innsbruck

Tag med tog til Innsbruck og oplev den lille bjergby med en lang kulturel historie. Byen er omkranset af den smukke bjergkæde Nordkette og har en hel særlig stemning og charme. Innsbruck byder både på flotte middelaldergader, gode caféer og lækre restauranter. Alt sammen placeret tæt på naturen, med mulighed for at vandre i bjergene.

Udover at være placeret midt i bjergene byder byen også på en masse grønne åndehuller, og især Rapoldipark er et besøg værd, når du har brug for en pause fra byens store shoppinggade, Maria-Thersien Strasse.

Bestil din billet her

Søg efter dine togbilletter og bestil online her. Efter bestilling vil du modtage din billetter direkte i en e-mail. Billetterne skal printes og tages med på din rejse.
Findes din ønskede rejse ikke i bookingsystemet, så send os en mail på kontakt@interrailguide.dk – Vi kan klare næsten alle ønsker.

Tog til og fra Innsbruck

Der er gode muligheder for at komme med tog til Innsbruck. Fra Hamborg kan du både rejse om dagen, men også vælge at tage nattoget og ankomme veludhvilet i byen. Der er mulighed for at komme til München på små to timer, videre til Italien på lige under fire timer og selvfølgelig videre rundt i Østrig til bl.a Wien, Linz og Salzburg.

Stationen i Innsbruck er en af landet travleste, med omkring 25.000 rejsende om dagen, og er placeret i den sydøstlige del af byen. Fra stationen kan du gå til centrum på cirka 10 minutter. På stationen finder du både et supermarked, en McDonalds og en masse små butikker som kan stille shoppetrangen.

TilRejsetidAfgange per dag
München 1t 58m21
Salzburg 1t 46m 24
St. Anton am Arlberg1t 07m10
Verona3t 52m2
Wien 4t 13m15
Bolzano2t 01m2
Bologna6t 20m3
Trento2t 46m 2
Zürich 3t 32m10
Brenner37m 2
Kufstein34m 39
Linz 2t 57m13
Kitzbühel1t 08m19
Venedig 5t 20m2
Rom 8t 38m11

Det kan du opleve i Innsbruck

Silberwerk Scwaz

I senmiddelalderen var dette verdens største sølvmine og 85% af alt verdens sølv kom fra denne mine. Sølvet blev hugget ud af minen dagligt af op mod 10.000 minearbejdere. Du kan tage på opdagelse i de gamle minegange og få et fantastisk indblik i sølvindustrien i middelalderen.

Nordkette

Snør vandreskoene og tag en tur op i bjergene der omkranser Innsbruck. Nordkette er en del af Østrigs største nationalpark, Karwendel Nature Park, og du kan komme hertil fra centrum på få minutter. Fra centrum kan du tage kabeltoget Nordkettenbahn som fragter dig sikkert på i bjergene og samtidig giver dig et 360 graders udsyn over byen og bjergene i 2300 meters højde.

Det gyldne tag

Det er ikke en dagsudflugt, men det er en af de ting du skal se når du er i Innsbruck. Byens vartegn er et gyldent tag placeret på en tre etagers karnap, og er placeret i den gamle bydel af Innsbruck. Taget blev anlagt af Kejser Maximillian i år 1500, består af 2657 forgyldte kobberplader og blev brugt af kejseren til at overvære turneringer på torvet nedenfor.