Hostels i Budapest

Hostels i Budapest

De bedste hostels i Budapest

Vi giver dig her guiden til de bedste hostels i Budapest. Budapest er Ungarns flotte hovedstad. Det er super fed by at opleve og der er masser af historie at opdage langs floden Donau. Budapest er et besøg værd, og rummer efter vores opfattelse hele pakken. Lækre spisesteder, fede natklubber og masser af historie. Sidst men ikke mindst er byen billigere end mange andre af de europæiske storbyer og heller ikke nær så overrendt som f.eks. Barcelona, Paris, og Rom.

Check-in og check-out:
Den gennemsnitlige check-in tid er fra kl. 15:00, mens check-ud tid er før 11:00 De fleste hostels tilbyder normalt bagageopbevaring, hvis du ankommer tidligere, eller hvis du har noget tid tilovers efter du er tjekket ud. Sørg for at kontrollere, om bagageopbevaring er gratis, så du ikke lige pludselig står og mangler de penge.

Turisme Skat:
Rejsende i Budapest betaler omkring 4% skat af den samlede pris. Denne afgift er sædvanligvis ikke inkluderet i prisen og kan derfor afvige lidt afhængigt af distrikterne i Budapest.

Sziget festival:
Hvis du planlægger at besøge Budapest når der er den berømte Sziget festival, (multi-genre musik festival) så sørg for at booke så tidligt som muligt, da byen er pakket på dette tidspunkt.

Maverick City Lodge

Maverick City Lodge er et fantastisk nybygget hostel midt i det jødiske kvarter og med gåafstand til det meste. Det er et af de to 5-stjernede vandrerhjem i Budapest. Det er et meget moderne, minimalistisk designvandrerhjem med mange faciliteter som f.eks. Wifi, gratis te og kaffe dagen lang, aircondition, håndklæder og sengelinned og 24 timers reception.

Værelserne her er af virkelig høj kvalitet, og samtidig holdt til en overkommelig pris. Booker du dit ophold her, er du sikret at bo på et af de bedste hostels i Budapest.

hostels i budapest
Med gardinet man kan trække fra, så man får lidt privatliv.

Morgenmad er ikke med i prisen, men du kan få rabat hos Fat Mama, som ligger lige ved siden af.

fat mama budapest
Fat Mama, som ligger ved siden af Maverick, kan der spises lækker billig morgenmad.

Maverick Hostel & Ensuites

Som navnet antyder er dette hostel søster til vores første bud: Maverick City Lodge. Det betyder samme gode service og standard. Dette Hostel er beliggende i en smuk historisk bygning i det centrale Budapest, og indenfor gåafstand til byens mest populære seværdigheder og bedste barer.

Her tilbydes også gratis kaffe, te og Wi-Fi. Rygtet siger, at der også ofte skulle være gratis smagsprøver af ungarsk vin og pálinka.

Dejligt værelse på Maverick
Lækkert værelse på Maverick Hostel & Ensuites i Budapest.

Hostelworlds udtalelse siger meget om stedet.
“This has been my best hostel experience yet. Location was perfect, great rate for the night, and they had a free wine tasting that night. The wine more than covered the cost of the room if I would have had to pay for it. The staff was great, especially Erika who did the wine tasting.”

Budapest hostels
Dagen nydes i afslappet stil i fællesrummet.

Hvis du er til et hostel med god service, lækre værelser uden køjesenge oge en flot og storslået bygning så er dette være et godt bud på dit næste hostel.

Læs også: Find de bedste hostels i Prag lige her

Flow Hostel Budapest

Dette hostel er også af den nyere slags og åbnede dørene i 2016.

Hvis du vil smage på det noget af det autentiske Budapest i en klassisk gammel bygning, så er Flow Hostel oplagt. Flow Hostel har ensuite sovesale og private værelser.

Flow
En afslappet stund på Flow Hostel.
Værelse på Flow Hostel Budapest
Værelse på Flow Hostel i Budapest.

Værelserne omfatter:
– Et gardin om sengen så der er lidt privatliv
– Personlig skab over eller under sengen
– Lampe og stik til opladning
– Håndklæde + sengetøj
– 24 timers åbent i receptionen.

Der er endvidere også mulighed for at deltage i et madlavningskursus med personalet. Så har du chancen for at lære lidt mere om ungarske køkken.