De bedste rejse apps

De bedste rejse apps

12 apps, du er nødt til at anskaffe dig til rejsen.

Elsker du at rejse? Det gør vi også, og rejsesæsonen er over os. Derfor tager vi et nærmere kig på, hvilke rejseapps du er nødt til at anskaffe, før du drager afsted på interrail eller en anden rejse denne sommer.

Railplanner

Når du rejser med tog, er det vigtigt, at du har styr på togenes ankomst- og afgangstider. Railplanner eller Interrailplanner har meget mere end blot styr på netop det, og applikationen bliver af mange nævnt som ‘best rail app’. Railplanner kan guide dig hen til dit tog, hvis du står forvirret og fortvivlet på perronen uden nogen anelse om, hvor dit tog afgår fra.

Fås til iOS og Android. Find den her

Alt dette foregår offline. Railplanner kan benyttes i hele Europa, hvilket er en fantastisk feature i sig selv. Her stopper det dog ikke, og du vil ved et eventuelt download af rejseappen opdage, at den indeholder endnu flere fede features.

GoEuro App

GoEuro appen samler al information om alle billetter i hele Europa, og det er altså både med hensyn til fly, tog og bus. Med GoEuro er det slut med at betale for meget for billetterne – du får altid en oversigt over de billigste billetter.

Fås til iOS og Android. Find den her

Hotel Tonight

Er du typen, der elsker spontane ferier? Vi har den perfekte app til dig! Hotel Tonight er nemlig en app, der belønner dem, som ynder at vente til sidste øjeblik med at bestille hotel. Hotel Tonight kan hjælpe dig med at spare penge på overnatninger.

Hotel Tonight er selvfølgelig en applikation for alle, men den er især ideel, hvis du ikke har bestilt hotel hjemmefra. Her får du nemlig mulighed for at hente nogle iøjnefaldende ‘amazing last-minute hotel deals’.

Fås til iOS og Android. Find den her

Bahn App

Hvis du har set vores interview med Oliver, har du allerede hørt om Bahn appen. Ikke desto mindre er der faktisk mange rejsende, som indtil nu endnu kender til den. Det er vi simpelthen nødt til at ændre på, og derfor får du en kort introduktion til den her.

Bahn applikationen er ideel til togrejser i Vesteuropa, hvor den kan sammenlignes direkte med Rejseplanen herhjemme. Bahn appen har også andre smarte features, og du kan eksempelvis også se, om du skal bestille pladsbillet i de specifikke tog, du rejser med.

Fås til iOS og Android. Find den her

Google Translate

Om du kender Google Translate fra tysktimerne på gymnasiet, eller du blot bruger appen i ny og næ betyder ikke så meget. Men du skal vide, at Google Translate nu også findes som app. Og den kan hurtigt blive en cool rejsemakker.

Hvis du sidder og undrer sig over, hvorfor vi er så begejstrede for Google Translate appen, er årsagen, at du kan bruge den til simultan-oversættelse. Scan din tekst og få hurtigt en oversættelse. Så bliver det græske menukort pludselig til at forstå.

Fås til iOS og Android. Find den her

Airbnb

Airbnb er en smart måde at bo på, og populariteten er steget meget de seneste år. Applikationen giver dig mulighed for at slippe for de kedelige hoteller og opleve dit rejsemål fra en privat bolig efter dine præferencer.

Private i hele verden tilbyder deres huse, lejligheder eller værelser via denne app, hvor der er rig mulighed for at gøre et kup. Du skal dog være opmærksom på, om Airbnb er tilgængelig i den by, som du besøger. Mange interrailers vælger eksempelvis Berlin som et rejsemål – her tilbydes Airbnb desværre ikke længere.

Fås til iOS og Android. Find den her

CityMapper

CityMapper er menneskets bedste rejse-buddy. Med appen er du sikker på, at der ikke opstår forsinkelser ud af det blå. I hvert fald vil CityMapper underrette dig om det – og på den måde gøre dit rejseliv lidt lettere.

CityMapper holder dig opdateret omkring eventuelle forsinkelser på lokal trafik i størstedelen af hele verden. CityMapper er beregnet til, at du kan planlægge din rejse – hvad end det er.

Fås til iOS og Android. Find den her

TripAdvisor

Det er selvfølgelig ikke muligt at lave en guide omkring nødvendige rejseapps og på samme tid undlade TripAdvisor. Det er nemlig en ideel applikation til dig, der er i tvivl om, hvilket hotel eller hvilken restaurant du skal vælge.

Med denne applikation er du sikret en ven, der kan hjælpe dig på vej. Her kan du se, hvad anmeldelse fra tidligere besøgende, så du slipper for at vælge det forkerte hotel eller den forkerte restaurant. Nogensinde!

Fås til iOS og Android. Find den her

Booking.com

Du har måske besøgt hjemmesiden før, men den findes også som en app, og her kan du naturligvis nyde godt af de samme smarte features som på hjemmesiden. Endnu en rejseapp, du med garanti vil nyde godt af.

Booking.com app

En af de helt store fordele ved Booking.com er, at du ikke skal betale forud, når du booker en overnatning på et hotel. Og det er netop her, hvor appen adskiller sig fra flere af de lignende applikationer på markedet.

Fås til iOS og Android. Find den her

WeatherPro

Har du allerede en vejrfavorit? Ellers skal du se nærmere på WeatherPro. Det er nemlig ikke en standard vejrapplikation, som du kender fra eksempelvis din iPhone. Se bare her, hvad den har af fede features, når du skal ud at rejse.

WeatherPro giver dig nemlig mulighed for at se detaljerede oplysninger om vejrforholdene. Blandt andet UV-indeks og vandtemperaturer. Sidstnævnte er særligt interessant for alle vandhunde – slut med kolde badetemperaturer! WeatherPros målinger holder altid stik. Derfor elsker vi den.

Fås til iOS og Android. Find den her

Livetrekker

Er du typen, der elsker at holde minutiøst styr på, hvor du præcist har befundet dig, og hvilke ruter du har været ude på? I så fald er Livetrekker den ideelle app til dig. Den gemmer nemlig på en komplet historik over, hvor du har været, og hvor du har opholdt dig.

Med Livetrekker er du garanteret, at der ikke er et eneste sted på rejsen, der bliver glemt, og det er især interessant for interrailers eller andre rejsende, som står overfor en længerevarende rejse, de ønsker at huske eller dokumentere til punkt og prikke.

Fås til iOS og Android. Find den her

App in the Air

Flyver du meget? App in the Air er en ideel rejseapp til dig, der rejser meget med fly, og det er der faktisk flere årsager til. Den giver dig nemlig mulighed for at tracke dit fly, og den underretter dig naturligvis også omkring flyrelaterede ændringer i forhold til din rejse.

App in the Air indeholder mange smarte features. Det er for eksempel muligt at gå på opdagelse i samtlige større lufthavne i verden, hvor du i real-time kan se, hvordan den forventede ventetid ved eksempelvis sikkerhedstjekket ser ud. Det er god og brugbar viden.

Fås til iOS og Android. Find den her


Bestil billige togbilletter her