Anmeldelse: Grøn rejs

Anmeldelse: Grøn rejs

Grøn Rejs

Pris
Hjemmeside
Udvalg

Samlet vurdering

3.3

Anmeldelse: Grøn Rejs

Grøn Rejs tilbyder pakkerejser med tog og har fokus på det klimavenlige i at rejse med tog. Pakkerejserne inkluderer de nødvendige togbilletter samt overnatning på hotel. Grøn Rejs ønsker at trække rejsebranchen i en mere grøn retning og har sloganet: Uforglemmelige togrejser med grøn samvittighed.

Bureauet tilbyder interrail pakkerejser, pakkerejser til enkelte destinationer, grupperejser og du har også mulighed for selv at sammensætte din rejse ud fra dine egne ønsker.

Udvalget hos Grøn Rejs

Grøn Rejs har et fornuftigt udvalg når det kommer til pakkerejser. Med deres interrail pakkerejser kan man både rejse nord og syd for Danmark, så der er noget for enhver smag. Ideen med en fastlagt rute, booked på forhånd, taler lidt imod den originale interrail ide, men det er selvfølgelig en dejlig nem løsning hvis du bare gerne vil afsted.

Pakkerejserne til enkelte destinationer spænder fra storby ferie til skiferie med tog og hotel inkluderet. Hotellerne er 3 og 4 stjernet med mulighed for at opgradere for et gebyr.

Bureauets tema

Grøn Rejs er endnu en spiller på markedet med fokus på hvordan man rejser klimavenligt. Vi er, her hos interrailguide.dk, glade for at se at der er flere og flere som begynder at overskueliggøre den mere klimavenlige rejseform som togrejser er.

Vi har desværre ikke kunne finde en form for overblik over, hvor meget den enkelte pakkerejse belaster miljøet, eller om hotellerne er særligt udvalgte efter klimavenlighed eller blot beliggenhed og pris. Det kunne være en fed feature med en oversigt over den reelle klimabelastning for hver rejse, som kunne understrege konceptet.

Online brugervenlighed

Bureauet præsenterer sig selv flot gennem en indbydende hjemmeside, med kort og overskuelig tekst og flotte billeder. Siden er nem at navigere på, og den lille hængelås i adresse-linien afslører at dataen der bliver sendt mellem dig og hjemmesiden er sikret af kryptering.

Det er nemt at finde ud af, hvor man kan kontakte Grøn Rejs om en rejse, men man skal dog udfylde en lidt for lang kontaktformular for at tage kontakt.

Priser hos Grøn Rejs

Priserne starter ved 3500 per person for en 4-dages rejse til Berlin og fortsætter op i omegnen af 18.00 kroner per person, Startprisen på deres Berlin-tur må siges at være noget af det billigste vi har set, hvis man køber rejse hos et bureau. Dog er der kun et hotel at vælge imellem til prisen.

Under hver rejse er der gode forslag til hvad man kan tage sig til på sin ferie. Pakkerejserne inkluderer ikke guide, udflugter eller entré til seværdigheder, så der er blevet skåret ind til benet. Vi er dog glade for at se et bureau som endelig kan tilbyde en pakkerejse til en relativt overskuelig pris.

Konklusion

Grøn Rejs er et ungt rejsebureau med et godt og moderne koncept. Udvalget er fornuftigt og der er god information om hvad man får og ikke får når man bestiller en rejse. Det gør oplevelsen gennemskuelig og tryg. Hjemmesiden er indbydende og nem at finde rundt på, dog med en bestillings proces som virker lidt besværlig.

Vi savner desværre en mere målbar information omkring hvad det er der gør en pakkerejse grøn – Er det både destination, hotel og transportmiddel der er evalueret ift. klimabelastningen, eller er det blot det, at rejsen foregår med tog som gør det til en grøn rejse? Der er trods alt ret stor forskel på el-tog i tyskland og diesellokomotiver i østeuropa.

Alt i alt får man et positivt indtryk af bureauet og konceptet, og vi glæder os til at følge med i bureauets grønne udviklingsrejse.

Har du handlet hos Grøn Rejs vil vi meget gerne høre om din oplevelse. Skriv til os på kontakt@interrailguide.dk. “Anmeldelse” er vores serie af indlæg, hvor vi forsøger at skabe et overblik over de mange tilbud, der er til forbrugere som vil planlægge en togrejse.