Tog til Prag

Tog til Prag

Togbilletter til Prag

Rejs med tog til Prag og oplev en af de smukkeste byer i Østeuropa. Byen er også kendt som Den Gyldne Stad, hvilket den nemt lever op til med sin overvældende arkitektur og kerjserlige stemning.

Prag byder på et væld af oplevelser uanset om du rejser med familie, venner eller tager den bedre halvdel med på en romantisk weekendtur.

Klimabelastning København – Prag

tog til prag
Graferne er delt op i klimaaftryk fra tog-, bil- og flyrejse. Tager du cyklen hele vejen udleder du intet CO2.

Oplev Prag – 3 ting du ikke må gå glip af

1. Shop amok!

Nogle af de bedste butikker i Prag finder du omkring Václav-pladsen. Her er rig mulighed for at shoppe alt fra tøj til bøhmisk glas og porcelæn. Du kan også finde sjove antikviteter blandt de mange specielle butikker.

2. Smag verdens (måske) bedste øl

Tjekkiet bliver ofte rost for at lave verdens bedste øl, og i Prag er de lokale entusiastiske ølnydere. På stort set alle restauranter og caféer finder du et imponerende udvalg af tjekkiske øl, og det kan være svært at nå igennem dem alle. Hvis du bliver træt af de tjekkiske øl kan du heldigvis, de fleste steder, bestille en Carlsberg – Tjekkiet byder jo trods alt på verdens bedste øl.

3. Charmerende parker

Efter en lang dag med alle de klassiske seværdigheder som Karlsbroen, Den Gamle Bydel og et væld af museer, kan du slappe af i en af Prag mange indbydende parker. Besøg for eksempel Kampa-øen, hvor du kan gemme dig fra menneskemylderet i hvad de lokale kalder “Prags Venedig”.

Luk menu
×

Kurv