Tog til Prag

Tog til Prag

Togbilletter til Prag

Rejs med tog til Prag og oplev en af de smukkeste byer i Østeuropa. Byen er også kendt som Den Gyldne Stad, hvilket den nemt lever op til med sin overvældende arkitektur og kerjserlige stemning.

Prag byder på et væld af oplevelser uanset om du rejser med familie, venner eller tager den bedre halvdel med på en romantisk weekendtur.

Bestil din billet her

Søg efter dine togbilletter og bestil online her. Efter bestilling vil du modtage din billetter direkte i en e-mail. Billetterne skal printes og tages med på din rejse.
Findes din ønskede rejse ikke i bookingsystemet, så send os en mail på kontakt@interrailguide.dk – Vi kan klare næsten alle ønsker.

Tog til og fra Prag

Prags hovedbanegård er afgangspunktet for mange internationale afgange og er der hvor de tjekkiske lyntog – Pendolinos – holder til. Fra Prag kan du nemt komme videre til Bratislava, München, Warszawa, Krakow, Budapest og mange andre destinationer. Du kan selvfølgelig også rejse indenrigs fra Prag h.n.
Stationen blev indviet i 1871 under navnet Franz Josef station efter Franz Josef fra Østrig. Efter 2. verdenskrig blev stationen omdøbt til Wilson Station efter USAs tidligere præsident Woodrow Wilson. Stationen blev, under nazisternes besættelse af byen, brugt som afgangssted for evakueringen af hundredvis af børn til Liverpool, udført af den tysk-jødiske Nicholas Winton.

I 2011 blev der udført en gennemgående renovation af stationsbygningen, så den i dag fremstår moderne, og overskuelig at finde rundt i.

Forbindelser til og fra Prag

TilRejsetidAfgange per dag
Wien Hbf 8t 324
Budapest 12t 06m 9
Berlin 5t 12m4
Wien 8t 25m4
Berlin Hbf 5t 19m4
Warszawa 8t 07m11
Paris 16t 00m8
Dresden 4t 35m2
Rennes1t 25m22
Bratislava 6t 15m 11
Salzburg Hbf 5t 53m 10
Nürnberg Hbf 3t 50m8
Milano 16t 15m8
Frankfurt Hbf5t 59m9
Krakow Central 7t 28m6
Dresden Hbf 4t 35m2
Kutna Hora Hlavni Nádraží49m30
Wroclaw Central 8t 04m9
Katowice5t 148
London14t 28m7

Oplev Prag – 3 ting du ikke må gå glip af

Prags borg

Undgå lange køer og få en guidet dansk rundtur på Prags borg. Vi har indledt et samarbejde med Pavel-Helge.dk, som består af en dansker og en en tjekke, der lever af at arrangere ture for danskere i Prag. Alle deres ture er med dansktalende guider. De er super servicemindede og formår at vise byen fra en lokal vinkel.

En rundtur på borgen tager ca. 1,5 time og koster 150 kr. Du kan se mere om selve rundturen her.

Shop amok!

Nogle af de bedste butikker i Prag finder du omkring Václav-pladsen. Her er rig mulighed for at shoppe alt fra tøj til bøhmisk glas og porcelæn. Du kan også finde sjove antikviteter blandt de mange specielle butikker.

Smag verdens (måske) bedste øl

Tjekkiet bliver ofte rost for at lave verdens bedste øl, og i Prag er de lokale entusiastiske ølnydere. På stort set alle restauranter og caféer finder du et imponerende udvalg af tjekkiske øl, og det kan være svært at nå igennem dem alle. Hvis du bliver træt af de tjekkiske øl kan du heldigvis, de fleste steder, bestille en Carlsberg – Tjekkiet byder jo trods alt på verdens bedste øl.

Charmerende parker

Efter en lang dag med alle de klassiske seværdigheder som Karlsbroen, Den Gamle Bydel og et væld af museer, kan du slappe af i en af Prag mange indbydende parker. Besøg for eksempel Kampa-øen, hvor du kan gemme dig fra menneskemylderet i hvad de lokale kalder “Prags Venedig”.

Klimabelastning København – Prag

tog til prag
Graferne er delt op i klimaaftryk fra tog-, bil- og flyrejse. Tager du cyklen hele vejen udleder du intet CO2.