Tog til Krakow

Tog til Krakow

2 minutters læsning

Tog til Krakow

Hop på et tog til Krakow og oplev Polens tredje største by. Ved Vistula floden finder du en af de mest charmerende polske byer med imponerende arkitektur og alsidig kultur.

Krakow er en meget levende by, og bestemt et besøg værd uanset om du rejser for at slappe af, feste eller bliver kulturelt beriget.

Klimabelastning København – Krakow

tog til krakow
Graferne er delt op i klimaaftryk fra tog-, bil- og flyrejse. Tager du cyklen hele vejen udleder du intet CO2.

Oplev Krakow – 3 ting du ikke må gå glip af

1. Paladset på Wawel bakke

På den venstre side af floden finder du det enorme kongelige slotskompleks Wawel. Wawel er tidligere residens for den polske kongefamilie og skulle eftersigende være bygget i det 6. århundrede. I 1970 byggede man en drage af metal og placerede den foran Dragens Hule. Hvis du vælger at besøge Wawel, så husk at holde afstand til dragen. Den spyr ild!

2. Den botaniske have og Universitetet

Krakow er hjemsted for europas næst-ældste universitet. Universitetet gør selvsagt Krakow til en højt elsket universitetsby og her er over 100.000 studerende. Besøg universitetet som har uddannet flere store personligheder gennem årene; Blandt andre Pave Johannes II og Nicolaus Copernicus. Efter en tur rundt på universitetet kan du nyde de smukke planter i den store botaniske have som også ligger på samme grund som universitetet.

3. Nattelivet i Krakow

Krakow har et meget livligt natteliv for alle aldre og humører. Om du er til det store dansegulv på diskoteket, fællessang på pubben eller bare en hyggelig drink på en cocktailbar, kan du finde det her. Mange af Krakows studerende er tit at finde på barene i området Kazimierz, for enten at fejre veloverståede eksaminer eller blot for at hænge ud med vennerne. 

Luk menu
×

Kurv