Hostels i Warszawa

De bedste hostels i Warszawa

Patchwork Warsaw hostel

Interrail Berlin

Prøv det store udvalg af lokale tjekkiske øl eller forsøg dig med polens bedste vodka i hostellets egen bar.

Patchwork ligger meget centralt i Warszawa få minutter fra Pawilony. Dette hostel er omgivet af barer, cafeer, nationale og internationale restauranter, pubber og natklubber. De fleste større seværdigheder kan nemt nåes til fods herfra. Skal du på en længere tur i Warzawa, ligger der to metrolinier, masser af busser og sporvogne tæt ved hostellet.

Dette hostel byder på både på dorms og enkeltværelse, som alle er designet i deres egen “patchwork” til. I lobbyen finder du et lounge område og er du til fest og farver kan du gå ned i kælderen hvor hostellets egen bar er. Der er regelmæssige events i baren hvor du kan få et stort udvalg af lokale øl og den bedste polske vodka.

Læs mere og book her >>

ADVENTURA HOSTEL

Interrail Amsterdam

Et hostel for backpackere, drevet af backpackere. Deltag i workshops i at tage de bedste billeder eller lær det mest basale i det polske sprog.

Adventura hostel drives af berejste backpackere som har taget inspiration fra hele verden og samlet den i denne perle af et hostel. På skrivende tidspunkt er det det eneste hostel i warzawa der tilbyder at gæster sover i en hængekøje.
Hostellet tilbyder både dorms og enkelt/dobbeltværelser til meget fornuftige priser. Hvert rum er inspireret af og designet i sit eget tema. Bjerge, hav, land, skov og asien er bare nogle af rummene du finder her.

Der er fri adgang til køkken, spisestue, terasse på 3. sal, med udsigt over Warszawas parker og til hostellets egen have.
Personalet kan nemt give dig et overblik over transport og seværdigheder og afholder workshops i hvordan du kan rejse billigt, tage de bedste billeder og et “crashcourse” i det mest basale i det polske sprog.

Læs mere og book her >>

Tamtaka hostel

Interrail Paris

Beliggenhed i top, prisen i bund. Det bliver ikke bedre end dette hostel.

Tamaka hostel har plads til både solo-rejsende, backpackers og familier. Med den meget centrale beliggenhed er du i gåafstand til de mest populære seværdigheder i Warszawa. På trods af beliggenheden er prisen presset i bund.
Efter en dag med sightseeing i Warszawa kan du slappe af med brætspil i hostellets loungeområde eller nyde solen i den store have som der er fri adgang til for gæster på dette hostel.

Læs mere og book her >>