Interrail pakkerejse: Få planlagt din Interrail-tur fra start til slut

Mulighederne er næsten uendelige, når det drejer sig om Interrail. Derfor er det indimellem svært at få planlægningen til at hænge sammen – selv hvis du allerede har et par foretrukne destinationer i tankerne.

Heldigvis kan du få professionel hjælp til planlægningen. Vi har indledt et samarbejde med Euroventure, som er et engelsk selskab, der arrangerer tog-pakkerejser for rejseglade mennesker i hele Europa. Derfor kan vi nu tilbyde interrail pakkerejser, så du ikke skal stå alene med planlægningen af din rejse.

Der er mange fordele ved at booke din interrail rejse gennem vores bookingportal. Du undgår en masse stress, da pakkeløsningen sørger for næsten alt til din ferie. Transport, overnatninger og rutevejledninger er alt sammen inkluderet i pakkerejsen 

Sådan booker du din interrail pakkerejse

Når du booker din pakkerejse har du to muligheder:

  • Book en pakkeløsning
  • Book en personligt tilrettelagt rejse

Euroventure har et par faste pakkeløsninger, der dækker mange af de mest populære destinationer. Disse pakker er lavet ud fra størstedelen af kundernes behov og har derfor vist sig at virkelig gode.

Person tilrettelagt rejse – Sådan gør du:
1. Benyt den interaktive ruteberegner
2. Indtast ønskede rejsemål og dato
3. Indtast personlige oplysninger
4. Bliv kontaktet af Euroventure ang. dine valg
5. Gennemgå dit personlige tilbud og sig ja, hvis du er tilfreds med pris og vilkår.
6. Betal beløb for rejsen
7. Modtag din “travel pack” med posten (inkluderer billetter og alverdens informationer)

Få tilrettelagt din Interrail-tur

Konceptet er er at hele rejsen bliver planlagt for dig, og det sker efter dine ønsker og behov. Du vælger altså selv dine destinationer og hvor længe, du vil være hvert sted. Pakkerejsen bliver herefter sendt til dig i form af billetter og rutevejledning.

Selvom det kan være sjovt at planlægge tingene selv, giver det bare mere ro, når du kan rejse af sted uden nogle bekymringer. Vi ved selvfølgelig godt, at der er mange, der nyder at planlægge rejsen og ser det som en vigtig del af oplevelsen. En interrail-pakkerejse henvender sig ikke til alle, men hvis du føler at opgaven med at planlægge din interrail er uoverskuelig, er en pakkerejse nok noget for dig.

For dig, der ønsker en Interrail-tur med minimalt besvær og med et fuldt overblik fra start, giver det rigtig god mening med en pakkerejse hvad enten du rejser alene eller i en gruppe. Du får nemlig det hele med i pakken, når du booker. Det gælder både Interrail-billet, overnatninger, rutevejledninger, guides til byer og eventuelt også pladsbilletter, hvis du har brug for det.

interrail pakkerejse
Med en interrail pakkerejse sørger vi også for billetter til lokalbaner, hvis dette er nødvendigt

Hvad er inkluderet?

Når du booker din pakkerejse gennem os får du næsten alt, hvad du har brug for på turen. Her er de ting, som du modtager kort efter din booking er bekræftet:

  • Interrail-billet
  • Eventuelle ekstrabilletter, f.eks. sædereservationer
  • Overnatninger
  • Kort der viser din rute
  • Vejledning til tog og ruter
  • Rejseguides til alle byerne

Du får alle fysiske billetter og dokumentation tilsendt med posten inden afrejse. Gennem Euroventure tilbyder vi desuden garanti mod togstrejker. Hvis et tog ikke afgår, skal du ringe til Euroventure, så vil de sørge for, at du kommer frem alligevel.

Du skal dog selv stå for eventuelle flybilletter, hvis du vælger at flyve hjem fra rejsen.

Rejseforsikring er også for egen regning, ellers er alt andet inkluderet i pakkerejsen. Læs mere om rejseforsikring til interrail her.

Overnat på de bedste hostels og hoteller

En stor fordel ved at booke din interrail pakkerejse gennem os, er at vi også hjælper dig med at finde gode steder at overnatte. Der samarbejdes med flere af de bedste hostels i Europa, og ud fra tidligere kundefeedback, er der her fundet frem til de bedste steder at overnatte.

Du behøver altså ikke selv at finde overnatning til turen. Den klarer vi. Du skal bare angive, om du helst vil bo på hostel, billigt hotel eller almindeligt hotel, og så finder vi den bedste centrale mulighed i hver by.

Høj kundetilfredshed og god kundeservice

Euroventures pakkerejser modtager glimrende feedback på de rejser, som de planlægger. De har vundet flere priser i England og vurderes som et af de bedste rejsebureauer for unge mennesker, der gerne vil ud i Europa. Vi prøvede selv at booke en rute, hvorefter de ringede til os dagen efter for yderligere spørgsmål omkring hvordan vores rejseoplevelse kunne blive bedst. Det er en god og tryg proces.

Du er sikret en passioneret kundeservice hos Euroventure, hvis du skulle være uheldig og løbe ind i problemer under din tur. Faktisk kan du kontakte Euroventure 24 timer i døgnet.

Af samme grund valgte vi at opstarte et samarbejde med dem, for at kunne tilbyde vores besøgende den bedste oplevelse.