Find den rigtige rygsæk

Der er noget befriende i kun at skulle rejse med kun én backpacker rygsæk og have alt grejet inden for en arms rækkevidde. At skulle vælge den rigtige backpacker taske kan være noget af en bedrift, da der er flere på markedet end nogensinde før.

Der findes ikke nogen perfekt rygsæk der kan møde alle krav, men vi mener dog det er muligt at finde en rygsæk der passer til dine rejsekrav, uagtet om det er en backpack eller en vandrerygsæk. For at guide dig til det bedste valg har vi skrevet 4 punkter ned, der er vigtige at holde øje med.

Hoftebælte
Det siger næsten sig selv, at det er vigtigt at have en god strop om livet til at fordele vægten mere ligeligt. En god taljestrop fordeler belastningen, så du undgår ømme skuldre.

Vandtæt
Det sidste man ønsker er at få vand ind i sin taske. Sørg derfor altid for at få en rygsæk der er regntæt, eller have et regnslag der kan slås over tasken.

Størrelse
Det er ikke den vigtigste ting af alle, men en rygsæk skal selvfølgelig være komfortabel. Skal du ud at flyve er det også fedt at den kan passe i størrelsen til håndbagage så du undgår ekstra gebyr.

Elektronik rum
En god ide er at der er et eller flere separate rum i tasken til ipads, oplader eller bøger og magasiner