Tog til Oslo

Tog til Oslo

Tog til Oslo

Tag med tog til Oslo og oplev en by i rivende udvikling. Den norske hovedstad har fået vokseværk og byder på nye kvarterer, innovativ madlavning, den nyeste mode og en kompetent kunstscene. I Oslo finder du noget for enhver smag. Oslo er i skrivende stund ved at blive godkendt som en verificeret bæredygtig hovedstad og arbejder mod at reducere turismens negative påvirkninger samtidig med at bevare kultur og lokal natur bedst muligt. Oslos mål er at være både et godt sted at bo og et godt sted at besøge.

Tog fra København til Oslo

Rejser du fra Danmark til Oslo vil du køre den flotte tur langs den svenske vestkyst fra Skåne til Halland inden et skift i Göteborg og videre gennem Västra Götaland. Herefter kører toget langs oslofjorden efter at have krydset den norske grænse. Den hurtigste rejsetid fra København er ca. 9 timer med to skift. Et i Malmø og et i Göteborg.
Du finder de bedste afgange med færrest skift tidligt på dagen.

Nyd Oslos mangfoldighed og livlige bybillede

Norges største by er et urbant samlingspunkt med masser af oplevelser for dig der vil opleve kunst, arkitektur, luksuriøs madkultur eller bare vil tage en afslappende shoppingtur. Byens placering mellem Oslofjorden og de skovklædte bakker sørger for en fantastisk udsigt uanset hvor i byen du befinder dig. 

Musik og dans

Livemusik er en stor del af byens identitet og på Oslos klubber og koncertsteder bliver der hvert år afholdt tusindvis af musikoptrædener. Alt fra verdenskendte musikere til små lokale bands indtager scenerne i byen året rundt. Om sommeren afholdes der også en masse udendørs musikarrangementer, hvor du kan nyde den lune sommeraften til lyden af alt fra jazz til klassisk.

De skjulte baggårdsperler

Oslo er en by hvor man nemt kan vandre rundt en hel dag og nyde den flotte arkitektur. Og når benene skal hviles, er der et hav af skjulte små baggårde som byder dig velkommen med både mad, drikke og musik. Et besøg på Haandslag på Youngs gate 19 kan du nyde en kølig drik i en lille skjult oase midt i byen.

Naturen!

I udkanten af Oslo finder du Oslomarka. Her er der flotte vandreruter med udsigtspunkter, brusende elve og gode chancer for at se spændende planter og dyr. 

Alt efter hvor erfaren du er i vandring kan du begive dig ud på egen hånd eller tage en af de mange guidede vandreture der tilbydes. Vælger du en guidet tur kan du komme på alt fra et par timers vandring til en tredages vandretur i Krokskogen eller en kajaksejlads fra nord til syd i Krokskrogen.