Interrailpass

Hvilket interrailpass skal du vælge?

Interrail One Country Pass

Køber du et Interrail One Country Pass, er dit interrailpass kun gældende til det land der står på passet. Du kan derfor ikke rejse ud af det land du har købt din billet til. Du kan vælge mellem 3, 4, 6 eller 8 rejsedagen i en periode på en måned. Vælger du eksempelvis 6 rejsedage på en måned, kan du frit bestemme hvilke 6 dage i perioden, du ønsker at rejse. Husk at notere din rejsedag i din rejseplan før du stiger på toget.

Interrail Global Pass

Køber du et Global Pass gælder de i (næsten) hele Europa. Global Pass giver dig mulighed for at rejse alle dage, så længe dit interrailpass er gyldigt eller et bestemt antal rejsedage i perioden. Du kan frit vælge hvilke af de 30 lande, Global Pass er gyldigt i, du vil rejse i. Interrail Global Pass giver dig mulighed for at få mest ud af din interrail og giver fleksibilitet i dit eventyr gennem Europa.

Global Pass findes i 7 forskellige udgaver og kan købes her.

PeriodeRejsedage
15 dage5 dage
30 dage7 dage
30 dage10 dage
30 dage15 dage
15 dage15 dage
22 dage22 dage
1 måned1 måned

Husk dit pas!

Et interrailpass er strengt personligt. Derfor skal du medbringe dit rejsepas når du køber dit interrailpass. Det gælder som dokumentation både når du køber dit interrailpass og under din rejse. Har du ikke et dansk pas, så husk at undersøge visumregler i de lande du ønsker at rejse i.
Sæt dig ind i rejseregler og dokumentation for din interrail, inden du tager afsted. Du kan læse mere om regler for interrail her.

Når du skal rejse på interrail er en god guideline,  at have planlagt din tur så du ved hvilket interrailpass du har brug for.

Der findes to forskellige pass, Global Pass og One Country Pass. Med Interrail Global Pass kan du rejse frit over det meste af Europa. Passet er gyldigt på de fleste jernbanestrækninger og visse færgeoverfarter i Europa. Et Interrail One Country Pass gælder, som navnet antyder, kun i et land. Et interrailpass fås til alle aldersgrupper, og du kan selv bestemme hvor længe du vil være afsted på interrail.

Køb interrailpass her

Vi anbefaler, at du køber interrailpass gennem den officielle forhandler; Interrail.eu.


Læs også…

interrail regler

Interrailpass regler

interrail dsb

Interrail DSB

interrail østeuropa

Interrail Østeuropa