Tog til Hamborg

Tog til Hamborg

Med tog til Hamborg

Tag med tog til Hamborg, Tysklands næststørste by, og oplev byens charmerende grønne omgivelser midt i det urbane miljø.
Tag på rundfart i de hyggelige kanaler, oplev det fascinerende fiskemarked Altona, eller gå en tur i det berygtede Reberbahn. Efter en lang dag med oplevelser kan du smide dig i græsset og slappe af i et af byen mange grønne områder.


Findes din ønskede rejse ikke i bookingsystemet? Send os en mail på kontakt@interrailguide.dk

Forbindelser fra Hamborg Hbf.

Hamborg er et knudepunkt for tysk togtrafik. Når du rejser fra Danmark vil Hamborg højst sandsynligt være dit første stop, og fungere som springbræt til resten af Europa på din togrejse. 

Med omkring 500.000 rejsende dagligt, er Hamborg Hbf. Tysklands travleste togstation og den anden travleste i hele Europa. Stationsbygningen som er bygget i 1906, er heldigvis nem at finde rundt i og du kan hurtigt navigere mellem de 14 spor.

Hamborg Hbf. er centralt placeret i Hamborg og du kan derfor med fordel vælge at finde et lokalt spisested i nærheden, hvis du har lidt ekstra tid til dit næste tog kører. Har du ikke tid til at gå på opdagelse i byen, kan du også finde masser af mad og drikke blandt de 75 caféer, restauranter og butikker som du kan besøge inden du hopper på dit næste tog.

Populære ruter fra Hamborg Hbf. 

TilRejsetidAfgange per dag
København4t 40m9
München 5t 37m 22
Berlin 1t 44m 24
Frankfurt3t 36m28
Köln 3t 52m39
Hannover1t 14m49
Lübeck39m 22
Bremen 53m 43
Düsseldorf 3t 28m42
Stuttgart5t 13m33
Cuxhaven1t 44m19
Mannheim4t 20m30
Zürich 7t 36m 25
Lüneburg 25m 56
Flensburg1t 55m20
Essen3t37
Nürnberg4t 23m20
Basel6t 23m26

Det kan du opleve i Hamborg

Hamborg er en by som er rig på oplevelser. Byen er overskuelig Ud over den obligatoriske currywurst med Fritz Kola får du her tre bud på gode oplevelser i Hamborg.

hamburg togbilletter

Miniatur Wundeland

Miniatur Wundeland er verdens største togmodel-bane, der strækker sig over 2300 m2. Vi har selvfølgelig en forkærlighed for alt der omhandler tog her på interrailguide, men vi mener stadig at stedet er et besøg værd for alle.

Her finder du modeller af lande, byer og smukke landskaber og masser af effekter som natudstillinger og røgmaskiner. Et sikkert valg for børn, barnlige sjæle og dig som bare gerne vil se 2300 m2 modelbane.

hamborg togrejse

Planten un Blomen

Denne kæmpe park i centrum af Hamborg giver dig plads til masser af aktiviteter. Tag en picnic i græsset, tag børnene med på den store legeplads eller gå på opdagelse blandt de kringlede stisystemer der snor sig gennem parken. Du finder også imponerende anlæg som Den japanske have, Den botaniske have, Rosenhaven og mange flere. Du kan selvfølgelig også tage et spil minigolf og få en vaffelis, hvis det er det du vil.

tog til hamborg

Bådtur i Hamborg

Hamborg har mere end 2.500 broer – det er mere en hvad de har i Venedig og Amsterdam til sammen – og mange kalder derfor Hamborg for Nordeuropas Venedig. Derfor er det oplagt at opleve byen med en af de mange bådture som er tilgængelige. Vi kan klart anbefale en aftentur i kanalerne, hvor du kan se den smukke by lyse i natten.