Tog til Livorno

Tog til Livorno

Tog til Livorno

Vil du gerne tilbringe din ferie eller weekend nær det azurblå Middelhav, og samtidig opleve et fantastisk byliv sammen med de lokale beboere og andre turister, er Livorno det rette rejsemål for dig. Livorno er med sine 160.000 indbyggere Toscanas næststørste by, mens havnen i Livorno, er den største i området. Du kan derfor forvente at blive mødt af en havneby, der byder på fantastiske skaldyr og et charmerende kvarter i bedste Venedig- stil med kanaler og strande, der strækker sig syd fra byen.


Findes din ønskede rejse ikke i bookingsystemet? Send os en mail på kontakt@interrailguide.dk

Tog til og fra Livorno

Hvis turen går til Livorno, kan du rejse til den italienske by med tog. Der er flere daglige afgange fra både København og Aarhus. Vi anbefaler, at du planlægger din rejse, så du kan tage nattoget, når du ankommer til München, da du på herved sparer du en overnatning. Ønsker du at rejse med tog om dagen, anbefales det, at du tager et morgentog eller formiddagstog, så du har færre togskift og en kortere rejsetid. Togrejsen tager i alt mellem 24 og 28 timer (muligvis lidt mere eller lidt mindre afhængig af rute, togskift og valg af tog). Undervejs vil du opleve de smukke Alper, da du rejser tværs igennem Europa. Rejser du fra Danmark til Livorno med tog, har du to mulige ruter. Den ene tager dig gennem München og Venedig, mens den anden fører dig gennem Freiburg im Breisgau og Milano. Fra både Venedig og Milano kan du tage toget videre til Livorno.

Togforbindelser til og fra Livorno

TilRejsetidAfgange per dag
Firenze Santa Maria Novella 1t 09m35
Pisa 12m 63
Milano 3t 34m35
Rom 2t 37m31
Lucca53m31
Pontedera-Casciana Terme30m29
Wien Hbf 15t 43m13
Napoli4t 07m 26
Torino3t 51m36
Viareggio29m 33
Grosseto1t 00m 21
Bologna 2t 08m28
Siena2t 02m26
Campiglia Marittima34m29

Oplevelser i Livorno

tog til livorno

Fortezza Nuova

Fortezza Nuova blev bygget i slutningen af 1500-tallet og var en tilføjelse til det gamle fort i Livorno. Det tjente som en fæstning og skulle være med til at forsvare byen. Fortet er opført med en imponerende struktur, der omgives af kanalen i alle retninger. De gamle mure fremstår mange steder som intakte og omkranser en smuk have placeret i midten af fortet. Du kan dels udforske fortets passager, men også få en smuk udsigt over byen og kanalerne.

livorno seværdigheder

Havnen i Livorno

Besøger du Livorno, er det værd at tage ned til havnen. Vandet strækker sig helt fra havnen og Livornos Akvarium ud til floden Arno. Når du bevæger dig ned til Livornos havn, er det muligt at opleve et imponerende og monumentalt sted, da det er en af de travleste og mest produktive havne i Italien. Havnen er en skøn blanding af kommerciel skibsfart og krydstogtsskibe, hvor det er fascinerende at kigge på, hvordan den gigantiske havn får det hele til at fungere. Der er rig mulighed for at kigge på krydstogtskibe, hvor tusindvis af glade turister ivrigt stiger af for at udforske Livorno.

togbilletter til livorno

Nuova Venezia

Nuova Venezia har fået sit navn på grund af de mange kanaler, der omkranser gaderne. Det blev oprindeligt bygget som et nyt handelssted i 1600-tallet, men er i dag et charmerende og magisk sted, som er værd at udforske.

Fra Scali delle Ancore kan du gå langs med den centrale kanal og over broen på Via della
Venezia. Herfra kan du beundre de smukke vandveje og de små sejlbåde på kanalerne.
Derefter kan du fortsætte videre mod Scali del Reugio, hvor du kan opleve fantastiske
Chiesa di Santa Caterina.