Interrail DSB

Interrail DSB

Rejs på interrail med DSB

Der er mange muligheder for at købe interrail pass på nettet.

Hvis du køber billet til interrail gennem DSB eller her hos os og vælger Danmark, som dit afrejseland er dit interrailpass gyldigt til en ud- og en indrejse fra og tilbage til Danmark. Køber du dit interrailpass hos DSB online eller gennem deres telefonservice, skal du være opmærksom på, at dit interrailpass tidligst kan bruges til afrejse 10 dage efter, du har bestilt. Køber du dit interrail pass her på interrailguide.dk, kan du tidligst bruge det til afrejse 6 dage efter bestilling. Skal du rejse før, skal du forbi et billetkontor, som du finder på de fleste større togstationer i Danmark.
Husk at planlægge din rejse, inden du køber dit interrailpass, så du ved hvilken dato dit interrailpass skal være gyldigt fra.

interrail dsb

Hvis du rejser på interrail med DSB i sommerperioden fra 11. juni – 3. september, er der reservationspligt på alle internationale tog, der kører direkte mellem Danmark og Hamborg. Vi kan hjælpe dig med pladsreservation til en sammenhængende rejse ud og hjem i Danmark til/fra bl.a. Sverige, Tyskland, Holland, Schweiz, Østrig og Tjekkiet.

Hold øje med billetkravene

Vær opmærksom på, at der i de fleste lyn- og nattog i Europa kræves pladsreservation. Disse kan ikke reserveres gennem DSB.
Den nemmeste måde at købe pladsbillet i Europa er, at henvende sig på stationen undervejs i de lande du rejser i. Det er også muligt at købe pladsreservation online hos de større jernbaneselskaber og selvfølgelig også her på siden.

Tyskland: Deutsche Bahn
Italien: Trenitalia
Sverige: SJ

Læs mere om rejsebetingelser og regler på interrail her.


Bestil billige togbilletter her